Na bijna twee jaar bij een lunchroom keten te hebben gewerkt, merkte ik daar een beetje uit mijn jasje gegroeid te zijn. Ik verloor mezelf, wist niet meer zo goed wat ik nu echt wilde. Of het puur toeval was laat ik in het midden, maar daar zat Willemijn. Na haar een jaar niet gezien te hebben, want veel vaster dan zij vond je de gasten bij ons niet, raakten wij spontaan aan de praat. Ik vergat heel even dat ik daar was om te werken. Tot ik door een van mijn collega’s werd terug gevloten.

Twee zielen, één gedachte

Na een paar minuten van converseren was het echter al duidelijk dat we intens dicht tegen dezelfde lijn aanlagen. We vulden elkaar aan en deelden gelijke ideeën en zelfs toekomstplannen. Na een geagendeerde afspraak besloot ik de opleiding FITCOACH bij Will te gaan volgen. Ik kreeg meer zicht op de dingen die mij daadwerkelijk gelukkig maakten, wat ik nu echt uit mijn leven wilde halen. Als ik mijn week kon plannen, wat ik dan het aller liefst zou doen. Ik kwam stap voor stap dichterbij de persoon die ik altijd al heb willen zijn. Kalm, objectief, steeds een beetje liever voor haarzelf en met grip op haar energiebatterijtje.

De opleiding kwam op exact het juiste moment mijn leven binnen rollen en ik dank God voor deze kans. Hoe beter ik Willemijn leerde kennen, en zij mij, hoe meer het gevoel ontstond dat een samenwerking tussen onze krachten iets magisch zou kunnen worden.

Fliere-Fluit

Al van jongs af aan, inmiddels 23 jaar, ben ik een beetje een fliere-fluit. Dit is voor mij de positieve omschrijving voor een energiek, vrolijk en creatief meisje, dat veel dingen kan vinden waar ze graag haar handen aan vuil maakt. Geboren en getogen in de stad Amersfoort, heeft mij toch enigszins gevormd tot een vrouw uit een dorp. Het veilige gevoel dat ik er had. Het kennen en vertrouwen. Ik schrijf al verhalen zolang als ik letters tot zinnen kan vormen en ze gingen vaak over deze idealen.

Ondanks de troebele kindertijd die ik achter de rug heb, ben ik altijd positief gebleven over mijn kansen en toekomst. Losgaan in creatieve eigenzinnigheid, genieten van de goede momenten en het steeds meer loslaten van dat wat zou kunnen zijn geweest. Blij zijn met de scheiding van mijn ouders, en gebeurtenissen die daar het gevolg van waren zal ik nooit kunnen, maar ik heb inmiddels van een wapenstilstand een vrede gemaakt. Soms gaan de dingen zoals ze gaan en controle over het leven bestaat niet.

“Will Be Strong is een prachtige aanvulling op de doelen die ik wil bereiken.”

Puur en Losgekoppeld

Inmiddels ben ik met wat eigen projecten begonnen, waaronder Purely Unplugged. (www.purelyunplugged.com) Hier wil ik voeding, sport en mindset met een vloeiende beweging samen laten komen, wat naadloos aansluit bij de kennis van Will Be Strong. Zelf wil ik ook het goede voorbeeld geven. Laten zien dat een levensstijl met pure voeding, plezier in beweging, orde in de chaos van het hoofd en het af en toe losgekoppeld zijn van de wereld vol verwachtingen, absoluut mogelijk is. En niet alleen mogelijk, maar dat het is waar geluk ergens in het midden ligt.

Toen ik erachter kwam dat Willemijn dezelfde insteek had met de opleiding, was ik verkocht. Niet alleen aan de educatie, maar ook aan Will. We werken samen in een flow waar nog nooit kennis mee had gemaakt. Het schrijven voor Will Be Strong is een prachtige aanvulling op de doelen die ik wil bereiken.

Ik kies geluk

Ik word ontzettend gelukkig van een mooie natuur, een zonnetje en een omgeving met weinig prikkels. Positiviteit en een lach op het gezicht van een ander maken mijn dag hoe dan ook goed. Daarnaast sport ik met veel liefde en maak ik video’s over de onderwerpen die dicht bij mijn hart liggen. Muziek is een grote passie van mij en of ik het nu zelf creëer of luister naar zij die mij inspireren, ik loop altijd warm voor een lekkere melodie.

En hoewel bovengenoemde zinnen een paar jaar geleden niet van mijn hand konden komen, is het nu een waarheid waar ik in geloof. Een gevoel van vrijheid is ontstaan, door te weten waar ik echt voor wil gaan.

“Gaan staan leek voor een waggelende dreumes.”

Genoeg(en)

Het is mij een genoegen om deel te zijn van iets moois als Will Be Strong. Door deze opleiding sta ik sterk om vast te houden aan mijn eigen normen en waarden. Gaan staan leek altijd iets voor een waggelende dreumes, maar deze voorheen wankele jonge vrouw leert nu om echt te staan. Om te zijn en te mogen zijn. Ik deel graag mijn ervaringen, om men te laten zien dat niemand ooit alleen is, in de dingen waarin je je soms alleen kunt voelen. We kunnen altijd leren van elkaar, dus staan mijn verhalen open, vandaar.

Liefs, Stephanie