Eerdere samenwerkingen

We delen met liefde de ervaringen van de cursisten en samenwerkingspartners waar WILL Be Strong mee heeft samengewerkt tot een sterker fundament.

Als school hebben wij twee maal een cursus afgenomen. De samenwerking heb ik als prettig ervaren. Vriendelijke lesgevers die openstaan voor informatie en hier wat mee doen. De communicatie is prima verlopen. Er worden afspraken gemaakt en vervolgens ook nagekomen. De trainingen werden op een veilige manier aangeboden. Ook de kwetsbare kinderen konden profiteren van het aanbod, onder andere omdat er goed werd gedifferentieerd. Er zat een mooie opbouw in vaardigheid in de lessen.

Mooi om te zien hoe de mensen van Will Be Strong andere mensen willen helpen.

Auris Prof. Groenschool

Heroes programma

“De opleiding wordt gegeven door zeer enthousiaste trainers met een ruime beschikking van kennis en expertise. Ik vond het een goede opleiding met een fijn niveau. Ik vind de persoonlijke benadering en coaching tijdens de opleiding erg goed en de interactie met de deelnemers wordt erg goed gestimuleerd. Daarbij leer je naast het geven van een sporttraining je klant te coachen en wat de invloed is van coaching als basis van iedere training. Ik geef de opleiding een 9. Ga zo door. .”

Freek Diets

Deelnemer FITCOACH 3 , Discipline Sports

Na de opleiding heb ik zoveel positieve energie. Tijdens de opleiding heb ik geleerd wat ik echt wil. Ik heb geleerd om hier een fijne strutuur in te bouwen en geleerd om te beginnen met het meest belangrijke. 

 

Erica

Deelnemer FITCOACH niv 2

Ik heb de FITCOACH level 4 opleiding gedaan. En ik ben in mijn leven nog nooit zo gemotiveerd en geïnspireerd geweest. Heel mijn leven ben ik weggelopen van mijn “problemen” en tijdens de opleiding heb ik voor het eerst in mijn leven geleerd hoe ik deze onder ogen kan komen en hoe ermee om te gaan. Ik kreeg eerlijke feedback en ik heb zo geleerd hoe ik oplossingen voor elk van hen kon vinden in plaats van weg te lopen of ze te negeren. Zoals ik anders gedaan zou hebben met al mijn problemen. De docent is erg geduldig en heeft alle kennis, gecombineerd met haar persoonlijke en directe benadering in alle trainingen gedurende de hele opleiding. Het was een goede tijd en ik heb nog nooit zo’n goede tijd in mijn leven gehad. Mijn grootste dank dat jullie de beste zijn voor iedereen die open staat voor persoonlijke groei! Het team van WBS kan met je gaan zitten, met je meedenken en je op alle mogelijke manieren helpen. Het klopt wat ze zeggen: “STRONG worden begint bij het veranderen van je minsdset”. Met alle programma’s en alle beloften die ze doen, gelooft WBS echt in wat ze doen! Wat een ervaring! Heel erg bedankt jongens!

Eugenius Ray

Cursist FITCOACH 4

“Wij zien jouw graag in een van onze programma’s of opleidingen en delen graag jouw ervaring met ons. Meld je nu aan voor een van onze opleidingen ”

..............

LIEFS, Team WILL Be Strong

“Prachtig concept, geweldige uitwerking! Mooi te zien dat er zoveel tijd wordt gestoken in het goed uitwerken van het totale programma. De communicatie verloopt altijd soepel. Goed te bereiken en helpen elkaar altijd waar nodig! Prachtig om te zien met hoeveel passie en plezier wordt gewerkt aan dit geweldige bedrijf. Ik hoop dat het heel erg succesvol gaat worden en dat er veel kinderen in Amersfoort mee kunnen doen aan het WillBeStrong Heroes programma.”

SRO NV

Lisanne

“Als je er over nadenkt om een sportopleiding te doen, dan is dit echt de opleiding die je wilt volgen. Ik heb hier zo veel meer geleerd dan alleen maar simpelweg sportles geven, zoals je in veel andere opleidingen ziet. Je krijgt inzicht in de denkwijze van mensen en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Het coachen stopt namelijk niet na de sportles, je moet er altijd zijn voor je klanten. Je leert hier hoe je echt van waarde kunt zijn en er is ook heel veel ruimte voor zelfontplooiing. Wat ik zelf heel interessant vind aan de opleiding is dat er ook heel goed ingezoomd word op stuk voeding. Je kunt nog zo goed en veel trainen als je wilt, maar als je voedingspatroon niet matched bereik je alsnog niks. Na mijn examen wist ik dat ik de juiste kennis in pacht had en dat ik ook helemaal klaargestoomd was voor het echte werk. Dankjewel Willemijn, het was in 1 woord fantastisch!.”

Maaike Kastrop

Cursist FITCOACH niv 4

“De Fitcoach opleiding werd gegeven door een zeer ervaren docent. De opleiding is een combinatie van een traditionele fitness opleiding en een volledige life coaching opleiding. De opleiding heeft me een sterke motiverende coaching basis geleerd. Ik heb een heel nieuwe manier van denken en doen geleerd. Waardoor heel mijn leven in positieve zin veranderd is. Its all about Mind & Body. Hoe deze samenwerken!     .”

 

Julia

Deelnemer FITCOACH 3

“De theorie was makkelijk door te lezen. De stof was goed te begrijpen. De theorie werd meteen in praktijk gebracht. Het direct in praktijk brengen van de theorie maakte het extra leerzaam. De verplichte stage van 15 weken is hierbij erg behulpzaam.

Danielle

Cursist Fitcoach niv 3

“Als BSO hebben wij op meerdere van onze locaties een cursus afgenomen. De samenwerking hebben we als prettig ervaren. Willemijn is een ontzettend leuk, spontaan en sportieve docent! Wij gaan haar zeker in de toekomst nogmaals boeken!”

 

Partou BSO

Heroes programma/Fitcoach 4