Mind Development Methode

Hoe vaak heb jij je al afgevraagd: wordt het ooit makkelijker om om te gaan met wat er in mij gebeurt? Ga ik ooit loskomen van dat constante ‘gedoe’ in mijn hoofd?

Werken aan je ontwikkeling lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Als je maar genoeg uit je comfortzone stapt, heldere doelen stelt, de juiste balans vindt én doet waar je blij van wordt, voel je je automatisch helemaal happy en gelukkig. Toch?

Maar wat als je merkt dat niets van wat je doet je daadwerkelijk dat relaxte, vredige gevoel van binnen geeft waar je zo naar verlangt? Wat als je merkt dat je eigenlijk nog steeds onwijs veel druk en stress ervaart, en het in je hoofd vaak meer weg heeft van een overvolle snelweg, dan een rustige wandeling in het park?

Als jij jezelf hierin herkent…

$

Je brengt veel tijd ‘in je hoofd’ door, en probeert jezelf te begrijpen zodat je dingen in je leven en jezelf kunt veranderen…

$

Je kunt eindeloos situaties in je hoofd herbeleven, nadenkend over wat je beter had moeten doen…

$

Je vraagt ​​je regelmatig af: “Waarom ben ik zo?” of “Waarom voel ik me zo?”…

$

Het voelt vaak alsof je in gevecht bent met jezelf, je gedachten en je emoties…

$

Je bent ontzettend kritisch over jezelf…

$

Je maakt je regelmatig zorgen over wat anderen van je vinden…

$

Je zou willen dat je dingen makkelijker kon loslaten…

$

Je zoekt naar manieren om te controleren wat er wel en niet gebeurt in je leven, en jouw binnenwereld…

Dan is het antwoord: ja.

Het kan absoluut véél makkelijker worden om om te gaan met wat er in jouw hoofd gebeurt.

De Mind Development Methode

De methode die jou helpt om krachtig en liefdevol door het leven te gaan, door meer bewustzijn, begrip en beheersing van jouw mind te ontwikkelen.

Over de methode

Wat de Mind Development Methode zo uniek maakt, is dat je niets nodig hebt wat op dit moment niet al in jou aanwezig is. Het gaat er niet om dat je een bepaalde prestatie neerzet of een resultaat bereikt. Alles wat we doen, kan worden gedaan op het punt in jouw ontwikkeling waar jij je nu bevindt. De methode helpt je om een ​​krachtige verbinding te maken met jezelf en jouw binnenwereld in ieder moment.

Voor wie is de Mind Development Methode?

Man, vrouw, jong, oud: de Mind Development Methode is er voor iedereen die een sterke, liefdevolle relatie wil opbouwen met zijn of haar eigen binnenwereld.

Er is maar één belangrijke voorwaarde: je moet het jezelf waard vinden om tijd, liefde en aandacht in je eigen ontwikkeling te investeren, en de wil hebben om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is als je die investering in jezelf doet.

v

10 begeleide Experience sessies (circa 45 minuten per sessie)

Deze sessies zijn bedoeld om te oefenen met de methoden, en ze te integreren. Je kunt de sessies gebruiken als een eenmalige ervaring, maar je kunt de oefeningen uit de sessies na afloop ook blijven gebruiken ter verdieping van je eigen ‘inner-practice’. De Experiences bestaan ​​uit mindfulness-oefeningen, verschillende meditaties en bewuste beweging.

i

Een werkboek dat je door het programma begeleidt, inclusief de 3 methoden voor het ontwikkelen van jouw mind:

  1. word de waarnemer van je mind
  2. ervaar je emoties op een krachtige manier
  3. introspectie toepassen voor je eigen ontwikkeling

10 ondersteunende groepsbijeenkomsten (1,5 uur per sessie)

Tijdens deze groepsbijeenkomsten bespreken we onze ervaringen en delen we onze inzichten met elkaar. Door dit samen te doen helpen en ondersteunen we elkaar tijdens het proces en het integreren van de methoden. Dit is ook het moment om al je inhoudelijke vragen te stellen, en de ervaring leert dat je ontzettend veel extra inzichten krijgt door de vragen van mededeelnemers.

Aan het einde van het programma:

N

Weet jij op een krachtige, maar liefdevolle manier om te gaan met wat er in jouw hoofd gebeurt.

Constant willen veranderen en weerstand bieden aan wat er ‘daarboven’ gebeurt is niet meer nodig.
N

Bekijk jij jouw binnenwereld vanuit een totaal ander, vernieuwend perspectief.

Je weet dat jouw gedachten, gevoelens en emoties er vóór jou zijn, in plaats van tegen jou.
N

Je hebt een helder beeld van hoe jouw mind werkt, en op welke manieren het invloed heeft op hoe jij je voelt en door het leven gaat.

Loslaten en kiezen voor wat jou wél verder helpt gaat je vanaf nu veel makkelijker af.

De Mind Development Methode, een innerlijke reis naar jezelf

Duur: 10 weken
Experience sessies: elke maandag komt er een nieuwe Experience online die je die week zelf oefent. Dit kun je op je eigen tijdstip doen.
Support: één keer per week is er een groepsmeeting waarin je al je vragen kunt stellen, en we elkaar ondersteunen en aanmoedigen.
Investering: deze investering in jezelf is € 949, – (inclusief btw)

21/06

Groep van juni t/m augustus
door Sanne Kulk

20/09

Groep van september t/m november
door Sanne Kulk

Reviews

Dit is oprecht het grootste cadeau wat ik mezelf heb gegeven. Een manier van omgaan met mezelf waar ik de rest van mijn leven mee door wil en zal gaan. Een lieve, lichte, sterke, zachte manier van omgaan met mezelf en misschien wel het belangrijkste: met echt alles in mezelf.
Het was een prachtige, waardevolle tijd om samen met de andere dames mezelf te ontdekken, elkaar hierin te supporten met Sanne als onze gids en spiegel. Een emotionele, liefdevolle en krachtige periode die je iedereen zou gunnen om weer een stukje dichter bij je eigen “ik” te komen.
De Mind Development Methode heeft me meer vertrouwen gegeven in mezelf, en de zin van mijn leven. Vertrouwen uit het “wantrouwen” van je eigen perceptie, waardoor je de kans krijgt om anders naar situaties te kijken, of om anders met situaties om te gaan. De MDM heeft het leven zelf niet veranderd, maar een tipje van de sluier opgelicht zodat ik mijn eigen kracht heb gezien. Het is nu aan mij om dat verder te brengen. Op dit moment doe ik dat zelf, maar ik kan ook begrijpen dat mensen dat graag met een vervolgtraining zouden willen doen.
Tien weken geleden werd ik vaak overweldigd door emoties, met gedachten, en kon ik er niet uitkomen. Ik klampte me vast aan woede, verdriet en angst, en kon niet zien welke gedachten me zo van streek maakten. Bedankt voor je leerzame training.
Door de oefeningen heb ik dingen ontdekt waar ik normaal niet over nadenk. De variatie was ook leuk: het waren niet altijd dezelfde oefeningen.
Door op deze manier naar de buitenwereld te kijken (van binnenuit), merkte ik dat ik er ook anders naar ga kijken en luisteren. Ik vind het erg leuk! Een heel liefdevolle, rustige manier om je meer bewust te worden van jezelf.
Ik vond deze manier om je mind te trainen erg fijn. Een beetje anders dan anders, dus zo leer je soms iets nieuws. Ik vond het erg leuk om met de gedachten te oefenen, zonder met ze mee te gaan! Ze zijn er, en ik word me ervan bewust, maar ze hebben geen invloed op mij.

Hoe de Mind Development Methode is ontstaan

“Ik (Sanne) kon ein-de-loos bezig zijn met wat er in mijn hoofd omging, en mijn gevoelens en emoties leken altijd compleet in strijd te zijn met hoe ik me wilde voelen. Het grootste deel van mijn leven heb ik het gevoel gehad in gevecht te zijn met mijn innerlijke wereld. In 2014 kwam ik op het pad van persoonlijke ontwikkeling.

Ruim 6 maanden heb ik een leefstijlprogramma gevolgd dat zich richtte op voeding, training en gedragsverandering, en ben ruim 45 kilo afgevallen. Dat leidde tot het vinden van mijn (coaching)passie, en zo ben ik begonnen met mijn eerste coach-opleiding. Binnen een paar jaar tijd veranderde mijn hele leven: ik had een heel ‘nieuw’ lichaam, een compleet andere levensstijl, veranderde van baan en ook mijn sociale leven stond in volle bloei.

En tóch was er iets anders in mij dat niet goed voelde. Het was alsof mijn binnenkant niet mee wilde veranderen met de buitenkant. Ik vocht van binnen nog met grote regelmaat met mezelf, en voelde me nog altijd niet vrij in mijn leven. Mijn mind bemoeide zich met álles, en ik voelde me daardoor ontzettend beperkt in mijn doen en laten.

Toen ik begon als ondernemer -en na een paar maanden zo in mijn hoofd zat dat het voelde alsof ik tegen een muur liep- wist ik dat er écht iets moest gebeuren om dit van binnenuit te transformeren. Sindsdien ben ik een tikkeltje geobsedeerd geraakt door dit fantastische ‘instrument’, en draait alles voor mij om de relatie met onze mind.

En toen, na talloze boeken, nog een training, coaching en verschillende zelfontwikkeling-tools werd de Mind Development Methode geboren. Een methode die ik heb gecreëerd op basis van alles wat ik door de jaren heen heb mogen leren. Het heeft mij geholpen me eindelijk vrij te voelen in mijn eigen mind, en dus in mijn leven. En dat is precies wat ik jou ook zo gun.”

Wil jij leiding nemen over je binnenwereld, en leren hoe je je mind voor je kunt laten werken? Laten we kennismaken!

Laat je gegevens achter in het formulier en wij zullen contact met je opnamen voor het maken van een afspraak.