Fundament Methode

Weet je nog hoe je je voelde toen je voor het laatst op vakantie was? Genietend van elk moment, de mensen om je heen, en de zon in je gezicht, liep je rond met een grote glimlach.

Herinner je je nog hoe je het verlangen voelde om op ontdekking te gaan, en alle nieuwe plekken te ontdekken, zoals toen je nog een kind was? Denk eens terug aan hoe je je toen voelde. Het gevoel van ‘tijd genoeg’, niet wetend welke dag of tijd het is…

Dit is wat een ieder van ons voelde, op het moment dat wij begonnen met keuzes maken. Keuzes gebaseerd op wat ons gelukkig maakt, en hoe wij ons leven willen leiden. Dit gevoel is het gevoel wat we elke dag, en in ieder moment, kunnen ervaren. Bij iedere kleine, of grote ‘taak’, en in alles wat we doen.

Tijdens de Fundament Methode verbinden we ons iedere dag met deze vrolijke en lichte plek, waardoor we ons leven met veel plezier en gemak beleven. Het is mogelijk, wanneer je het mogelijk maakt. De enige ‘uitdaging’ die we hebben, is dat we niet voelen en geloven dat het mogelijk is, omdat we nog steeds bewegen en handelen naar onze oude overtuigingen en verhalen.

Wil jij een mind-blowing verandering doorvoeren in je eigen dagelijkse leven? En in het leven van iedereen om je heen? Wil je al je dagelijkse taken veranderen in vrolijke en speelse ervaringen?

Dan is onze Fundament Methode jou op je lijf geschreven!

Tijdens de Fundament Methode ontwikkel je een grondig begrip van hoe je jouw leven kunt leven op basis van het ervaren van jouw leven, in plaats van al jouw beslissingen te blijven maken vanuit jouw mind.

Dat is wat er gebeurt wanneer we een leven leiden dat is gebaseerd op onze gedachten, stemmen, sensaties en emoties: we geloven in het ‘oude’, en ervaren het werkelijke ‘nu’ niet. We kunnen niet om onze oude verhalen heen kijken, waardoor we alsmaar blijven doen wat we altijd doen. We bewegen door het leven met al deze ‘stemmetjes’ in onszelf, die ons vertellen dat dit is hoe het leven is, en dat wat we doen, niet goed genoeg is. Het moet beter, sneller, nuttiger, we kunnen ‘het’ niet, en we weten niet hoe..

Het zit ‘m allemaal in jouw ervaring.

Alle ontbrekende stukjes in jouw leven ontdek je allemaal in deze speciaal ontworpen ervaringsgerichte Fundament Methode.

Beeld je eens in dat jij, 3 jaar van nu, terugkijkt op je leven van de afgelopen jaren.

Wat moet er nu veranderen, zodat je over 3 jaar kunt zeggen dat je leeft zoals jij écht wilt leven? Wat moet er nu gebeuren zodat jij kunt ‘zijn’, precies zoals jij bent, in ieder onderdeel van jouw leven?

Onze ervaring heeft ons geleerd dat er geen enkel verschil is tussen koffie drinken met een vriend, onze eigen ‘inner-practice’ doen, en werken. Het enige verschil dat we ervaren, is het verschil dat WIJ maken.

Tijdens de Fundament Methode leer je hoe je de aandacht terug kunt brengen naar jouw lichaam: de motor om de waarnemer te worden van wat er binnen in jou gebeurt. We leren je hoe je al deze informatie kunt laten ‘zijn’, en hoe je deze informatie kunt loskoppelen van de oude verhalen die je jezelf (nog) keer op keer vertelt. Daarnaast leer je in onze speciaal ontworpen meditatie hoe je ontspanning in je lichaam kunt brengen, zodat je kunt beginnen met door jouw leven te bewegen vanuit een basis zonder spanning.
 

Je kunt de Teacheropleiding hier aan toevoegen om je eigen ervaring ‘in de praktijk’ te brengen, en anderen in het echte leven te ondersteunen. Met een certificaat van 50 praktijkuren inbegrepen! Voor meer informatie stuur je een mail naar: willemijn@willbestrong.com.

Zet de eerste stappen en leef je leven op basis van mind-blowing ervaringen, in plaats van dagelijkse ‘taken’ die je moet doen.

De Fundament Methode is de basis van onze WILL Be Strong School. Ieder teamlid heeft deze Methode ervaren, en ieder van ons leeft ons leven vanuit deze basis: met gemak en plezier. Wij delen al onze eigen ervaringen met liefde met je, zodat je tijdens deze reis nooit het gevoel zult hebben de enige te zijn met bepaalde ervaringen. Op deze manier zul je merken dat jij niet je gedachten, emoties en ‘huidige’ sensaties bent, en je op ieder moment kunt beslissen wat het beste voor jou is.

Tijdens de Fundament Methode:

$

Leer je hoe je een leven kunt creëren op basis van mogelijkheden, en jouw eigen ‘happy outcomes’.

$

Ga je herkennen waar je nog handelt op basis van oude verhalen, en waarom hetgeen wat je écht wilt nog niet aanwezig is.

$

Begin je te bewegen met aandacht voor alle lichaamsdelen. Je gaat herkennen waar je met minder inspanning kunt bewegen, en hoe je alles wat jou tegenhoudt los kunt laten.

$

Leer je hoe je beweging, meditatie, storytelling, jouw eigen fantasie en liefdevolle aanraking kunt gebruiken als spiegel in jouw dagelijks leven.

$

Ontdek je hoe jouw lichaam en mind samen werken, en waarom een optimale samenwerking een echte must is.

Inbegrepen bij de Fundament Methode:

N

7 strength & stretch lessen

Onze uniek ontworpen lessen zijn bedoeld om verbinding te maken met het lichaam en te observeren wat er in je mind gebeurt.

N

10 speciaal ontworpen BioPlayConnection lessen

Mind-blowing-aha-momenten gegarandeerd.

N

Lichaamsmeditatie

Onze speciaal ontworpen lichaamsmeditatie om spanning los te laten, en de beste vriendjes te worden met al jouw lichaamsdelen, en bewegingen in jouw binnenwereld.

N

Maandlidmaatschap BioPlayConnection

Gratis maandlidmaatschap op onze BioPlayConnection lessen ter waarde van € 68.

N

Een introductie met al onze Experiences

Wil jij een mind-blowing verandering doorvoeren in jouw dagelijks leven, en dat ‘vakantie-gevoel’ ervaren in alles wat je doet? Laten we kennismaken!

Laat je gegevens achter in het formulier en wij zullen contact met je opnamen voor het maken van een afspraak.