Ondanks dat ik Willemijn al een tijdje ken, was er voor mij geen beter moment om kennis te maken met Will Be Strong. Een aantal maanden geleden stuurde ik Willemijn een berichtje ‘’Hey meis, heb je zin en tijd om een kop koffie met me te drinken? Ik ben bezig met het opstarten van mijn eigen coachingsbedrijf en ik zou graag wat advies willen’’. Zo gezegd, zo gedaan.

Ik was vooral benieuwd naar hoe zij het nou allemaal precies had aangepakt in het begin, maar zoals ik van een echte coach had kunnen verwachten, ging het gesprek eigenlijk vooral over mij. De reden dat ik Willemijn om advies had gevraagd was dat ik vastliep in het van de grond krijgen van mijn eigen bedrijf. Ik was zomaar in het diepe gesprongen en had eigenlijk steeds minder een beeld van wat ik nou precies aan het doen was.

Tijdens dat kopje koffie wist Willemijn meteen de vinger op de zere plek te leggen. De reden dat ik voor mijn gevoel geen richting had en steeds weer mijn focus verloor was omdat ik niet eerlijk naar mezelf toe was. Ondanks dat ik toen diep in mijn hart al heel goed wist waar ik als mens en als coach voor sta, kwam ik daar niet voor uit. Mijn intrinsieke motivatie was er wel degelijk, maar zat ver weggestopt achter allerlei onzekerheden en overtuigingen die mij ervan weerhielden om te doen wat ik het allerliefste wilde doen. En als je besluit te gaan ondernemen, maar niet bezig bent met wat je écht graag wilt, maak je het jezelf wel heel lastig. Dat moest dus anders!

Een paar weken later ben ik gestart met de fundamental coach opleiding bij Will Be Strong. Ik had geen betere keuze kunnen maken. Dankzij de lessen, de opdrachten en de coaching van Willemijn heb ik mijn onzekerheden en beperkende overtuigingen los kunnen laten. Ik durf nu eindelijk te gaan staan voor wie ik ben en wat ik wil. Dat daar vervolgens een hele toffe samenwerking met Will Be Strong uit voort zou komen, had ik van te voren nooit kunnen bedenken!

Naast het volgen van de fundamental coach opleiding loop ik momenteel stage bij Will Be Strong, om zo ook het opleiden van coaches onder de knie te krijgen. Daarnaast ben ik, onder begeleiding van Willemijn, bezig met het maken van een nieuwe opleiding die ik samen met de al bestaande opleidingen voor Will Be Strong zal gaan geven. Ik heb onwijs veel zin om aan de slag te gaan!

Liefs, Sanne