Het team

Met veel liefde en passie supporten wij jou bij de ontwikkeling van jouw kern.

Willemijn Nunnikhoven

Willemijn Nunnikhoven

Een motor beweegt uit zichzelf. Maar soms heeft deze motor wat extra support van buitenaf nodig om even aangedraaid te worden; een beetje olie, een check of wat extra liefde. Al sinds Willemijn zich kan herinneren support de ze de “innerlijke motor” van iedereen die voelt dat nodig te hebben, zodat deze weer op volle toeren kan draaien.

Haar passie om samen te bewegen is wie ze is: een beweging die open, nieuwsgierig, liefdevol, vrij en vol mogelijkheden is. Zo beweegt ze zelf, en zo mag jouw beweging ook zijn! De Fundament Methode en haar dagelijkse BioPlayConnection Experiences kunnen jou hierbij helpen.

Op dezelfde manier support ze iedereen binnen ons team!

Sanne Kulk

Sanne Kulk

Dat ze van die inzicht-gevende vragen stelt, en met haar woorden altijd de juiste snaar raakt, krijgt ze vaak te horen. Met haar eindeloze nieuwsgierigheid, sensitiviteit en oog voor detail weet Sanne steeds weer tot de kern van alles door te dringen.

Met diezelfde ingrediënten heeft zij een methode gecreëerd om jou te ondersteunen bij het (her)ontdekken van jouw eigen kern. Tijdens de Mind Development Methode helpt ze jou vanuit een vernieuwend en liefdevol perspectief te zien en ervaren hoe zacht, flexibel en krachtig jouw binnenwereld is.

Binnen het team zet zij deze kwaliteiten in om de gezamenlijke interne processen aan te sturen, en te ondersteunen bij de dagelijkse ‘gang van zaken’.

Joyce 't Hart

Joyce ‘t Hart

Ze heeft altijd al veel plezier beleeft aan tekenen, en eigenlijk al het “knutselen”. De focus en aandacht tijdens haar creatieve bezigheden zorgen bij Joyce voor rust en ontspanning, en dat is precies wat ze anderen ook gunt!

Met de Mandala tekenlessen neemt ze jou, met behulp van van geleide meditaties, mee naar jouw binnenwereld waardoor je jezelf (nog) beter leert kennen. Tijdens het tekenen ervaar je de rust en regelmaat van de mandala patronen. De les staat in het teken van even tijd voor jezelf en genieten van het creatief bezig zijn!

Binnen het team gebruikt Joyce haar creatieve oog en luisterend oor voor het samen creëren van ieders individuele huisstijl. Ook voor make-up en hairstyling voor fotoshoots kan het team bij haar terecht.

Denise Nijland

Denise Nijland

Niet alleen de bomen, planten en dieren zijn onderdeel van de natuur, ook wij mensen kunnen er onze roots vinden. De natuur staat bij Denise dan ook aan de basis bij alles wat ze doet. 

Onder het label The Barefoot Way geeft ze jou in samenwerking met de natuur liefdevol de ruimte om (dieper) te verbinden met jouw eigen, innerlijke natuur. Dit doet ze door het begeleiden van bosbaden.

Binnen het team is ze het visuele en technische brein achter de website en is ze bijna elke week wel met de camera in handen te vinden voor een fotoshoot met een van onze teamleden.

Willemijn Nunnikhoven

Erica Smits

Ze ontdekt steeds meer waar haar eigen passie ligt en wat er nog aan laagjes overheen liggen om dit volledig te gaan uitdragen vanuit eigenheid. Erica is vanuit haar onuitputtende nieuwsgierigheid naar mens en gedrag altijd op zoek naar nieuwe trends en ervaringen.

Door middel van koken met zuivere, liefdevolle aandacht neemt ze jou mee terug naar de basics. Ze laat je stilstaan bij juist de allerkleinste dingen, waardoor je een transformatie van jouw perceptie ervaart.

Daarnaast verdiept Erica zich steeds meer in lichaamswerk, gericht op traumarelease en intimiteit.

Willemijn Nunnikhoven

Cindy Kulk

Social media. Sommige mensen vinden het niets, andere mensen vinden het geweldig. Cindy behoort tot de laatste groep.

Al schrijvend en postend heeft zij ervaren, door dichtbij haarzelf te blijven en haar emoties, gedachten en gevoelens te delen, dat zij kan verbinden met andere mensen. Door het laten zien van haarzelf, zoals zij is met al haar onzekerheden en struggles, hoopt zij dat het voor anderen ook makkelijker wordt om zichzelf te laten zien.

Binnen het team zorgt ze samen met Andrea voor de content op Instagram. Met haar liefde voor het schrijven over haar binnenwereld connect zij mensen met de school.

Andrea Mijatovic

Andrea Mijatovic

We komen in het dagelijks leven overal teksten tegen, maar we worden niet altijd overal door geraakt. Bij Andrea staat inspireren en impact maken centraal. Van inspireren krijgt ze veel energie. Geen lege verhalen schrijven, maar teksten die je aan het denken zetten.

Binnen het team zorgt ze samen met Cindy voor de content op Instagram. Met haar passie voor schrijven verbindt ze onze school met iedereen die ons nog niet kent.

{

We are not a team because we work together. We are a team because we respect, trust and care for each other.