BioPlayConnection™

We weten hoe ontmoedigend het voelt: alsof je keer op keer tegen dezelfde muur stoot en er maar niet doorheen komt.

Het is ons ook overkomen. Steeds weer op datzelfde punt belanden, ondanks het lezen van tientallen boeken over zelfontwikkeling, cursus na cursus te volgen en hulp uit verschillende hoeken te hebben ingeschakeld. Dus wij begrijpen je frustratie. En we voelen de teleurstelling omdat je het maar niet voor elkaar lijkt te krijgen, terwijl je er al zó-veel aan hebt gedaan.

En ook al voelt het op dit moment alsof je klaar bent om de handdoek in de ring te gooien, we weten dat jij dondersgoed weet dat dit niet het moment is om op te geven. Juist nu niet. Diep van binnen VOEL je dat het mogelijk is. Ook voor jou. Anders had je er al maanden -of misschien zelfs jaren- geleden de brui aan gegeven.

Maar er is een reden dat je nu op dit punt belandt bent. En er is een reden dat je dit nu leest.

Want wat nou als we je vertellen dat de verandering die je zo graag wilt véél dichterbij is dan je nu denkt? Wat als we je vertellen dat je er lang niet zo hard voor hoeft te werken als je nu nog gelooft? Wat nou als we je vertellen dat het enige wat je hoeft te doen om daar te komen is de verandering te voelen en ervaren?

Dat is waar BioPlayConnection jou in ondersteunt en begeleidt.

Waarom BioPlayConnection ervaren?

BioPlayConnection is als een spiegel. Het laat jou op een luchtige, speelse manier ervaren wat er op dit moment nog voor zorgt dat je steeds weer hetzelfde resultaat krijgt.

Het laat je voelen wat jij onbewust nog meeneemt in al je fysieke en mentale bewegingen waardoor je je, zonder dat je het door hebt, nog altijd op dezelfde manier door het leven beweegt.

De manier waarop wij ons -letterlijk- door het leven bewegen is niet ‘random’, maar komt voort uit alle conditioneringen die we van kleins af aan meekrijgen. Alle ‘maniertjes’ die wij als kind (door onszelf of belangrijke anderen) aangeleerd hebben gekregen, kunnen er voor zorgen dat wij op volwassen leeftijd niet meer in staat zijn ons ‘vrij’ te bewegen. We bewegen ons volgens een vast patroon. Dit vaste patroon in onze fysieke en mentale bewegingen zorgt er voor dat we keer op keer dezelfde uitkomsten krijgen in ons leven.

BioPlayConnection helpt je jouw huidige patroon te ontdekken. Door je intuïtief te laten leiden op de muziek zul je jouw patroon steeds duidelijker zien, voelen en herkennen. Je ervaart hoe jouw oude manier van bewegen je op dit moment nog in de weg staat om op nieuwe, creatieve en speelse manieren te bewegen. Manieren waardoor je je met plezier en gemak door het leven kunt bewegen.

Unless you can detect your current movement pattern, you cannot change it. What you can’t feel, you can’t change into a new feeling. Get into the habbit of watching for changes in your tension level as you move through life.

Tegelijkertijd helpt BioPlayConnection je om dit oude patroon los te laten en weer volledig ‘vrij’ te kunnen bewegen. Hoe? Dat is het mooiste van alles. Je hoeft daar namelijk helemaal niets speciaals voor te doen, behalve de nieuwe manieren van bewegen die je tijdens de les ervaart te omarmen.

Verandering komt niet door simpelweg met je hoofd te besluiten dat er iets ‘anders’ mag. Verandering komt door van binnenuit te ervaren hoe die verandering voor jou voelt.

Om meer vrijheid, meer plezier of meer flow in je leven te krijgen moet je jouw hele ‘zijn’ afstemmen op hoe jij jouw gewenste uitkomst ervaart. Tijdens Bio Play Connection doen we dit door steeds weer opnieuw jouw gewenste uitkomst uit te nodigen en het gewoonweg te ervaren. That’s it. Echt, makkelijker wordt het niet 😉.

Wat is BioPlayConnection?

De BioPlayConnection Experiences zijn één grote speeltuin waarbij jouw beleving centraal staat. Het gaat om genieten van het plezier van beweging in een warme, speelse omgeving, waar alles welkom is. Tijdens de Experiences hoef je niets te presteren of je op een bepaalde manier te presenteren. We leren je geen danspasjes of een bepaalde choreografie. Laat je meenemen op ontdekkingsreis in jezelf door de verschillende soorten muziek, dans, theater- en mindfulness oefeningen en de begeleidende woorden van onze BioPlayConnection Teacher Willemijn.

Voor wie is BioPlayConnection?

BioPlayConnection is er voor iedereen die het zichzelf gunt vloeiend door het leven te gaan, en op een speelse manier aan zijn of haar ontwikkeling te werken. Er is geen enkele (beweeg)achtergrond vereist en het maakt niet uit of je al lekker soepel in de heupen bent, of hier en daar nog wat stijfjes beweegt. Je bent welkom zoals je bent. Je hoeft je zelfs niet eens goed te voelen. Sterker nog: voel je je verdrietig, chagrijnig of zelfs een beetje boos? Neem het gewoon mee tijdens de Experience! Het mag er allemaal zijn. Dus, trek je meest comfy outfit uit de kast en geniet van dit momentje met jezelf.

Informatie

Live, online Experiences

Begin je doordeweekse dag in verbinding met jezelf, en laat de krachtige energieën van plezier en vreugde door je lichaam en geest stromen! De Experiences worden gegeven in het Nederlands en Engels. Zie onderstaand schema voor een overzicht van de live, online Experiences. Deelnemen aan de live Experiences is niet verplicht, maar als je de mogelijkheid hebt, zouden we het heel leuk vinden als je er live bij bent, terwijl we samen bewegen en ontdekken!

Terugkijken en herhalen

Na de dagelijkse live Experience wordt een video geüpload naar ons platform. Je kunt elke Experience in je eigen tijd bekijken. Iedere Experience is een week beschikbaar.

Voel je vrij om dezelfde Experience meerdere keren te herhalen. Hoe meer je het herhaalt, hoe meer je ontdekt over je innerlijke wereld en huidige beweegpatronen: je ervaring zal nooit twee keer hetzelfde zijn, wat de oude beweegpatronen direct kan omzetten in nieuwe beweging, keuzes en onbegrensde mogelijkheden.

Schema live, online Experiences

Ma

06:40-07:30 | Nederlandstalige Experiences
door Willemijn Nunnikhoven

Di

06:40-07:30 | Engelstalige Experiences
door Willemijn Nunnikhoven

Wo

06:40-07:30 | Nederlandstalige Experiences
door Willemijn Nunnikhoven

Di

06:40-07:30 | Engelstalige Experiences
door Willemijn Nunnikhoven

Vr

06:40-07:30 | Nederlandstalige Experiences
door Willemijn Nunnikhoven

* Mocht de dag van jouw live-experience op een (Nederlandse) feestdag vallen, is er geen live Experience. Desalniettemin zal er een Experience zijn om terug te kijken, zodat je nog steeds je moment (en) BioPlayConnection voor die dag kunt hebben!

Maandlidmaatschap

BioPlayConnection wordt gegeven in de vorm van een maandelijks lidmaatschap met een investering van € 68 inclusief btw.

Wil jij jouw beweegpatronen ontdekken en lid worden met een maandelijks lidmaatschap? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Wil je eerst een paar Experiences ontdekken en ervaren voordat je een maandelijks lidmaatschap neemt? Ook dat is mogelijk! Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Hoe het werkt

De Experiences worden online gegeven via Zoom, een online meeting room. Je kunt deelnemen via je computer/laptop, of de app op je tablet/telefoon installeren. Als je geen ervaring hebt met Zoom, helpen we je daar natuurlijk bij! In de Zoom link delen we onze playlist van de dag, die je zelf kunt afspelen in Spotify.

De link naar de Zoom-meetingroom wordt verstrekt wanneer je je aanmeldt en bent ingelogd op ons platform. Dit is ook de plek waar je de opnames van de vorige lessen van die week kunt terugvinden.

Reviews

Ik denk dat ik oprecht kan zeggen dat de BioPlayConnection één van de beste dingen is die me de afgelopen tijd is overkomen. Dus, bedankt, voor deze prachtige lessen en ervaringen.
BioPlayConnection deed me beseffen dat ik nog steeds te veel deed in mijn dagelijkse leven. Gister had ik heel sterk het gevoel dat ik veel minder kan doen, maar ik zie gewoon nog niet hoe. En toen kwam je met dat laatste stukje in de les, wat me echt deed me echt denken: HUH?! Maar ik voel en weet dat wat je zegt klopt. Ik zie nog steeds niet echt hoe, maar kan nu de verwarring, die ik van binnen voel, volledig omarmen. Door het verschil tussen de oude en de nieuwe beweging heb ik door de lessen genoeg zelfvertrouwen gekregen om de controle los te durven te laten en minder te gaan doen.

Wil je je huidige beweegpatronen ontdekken, leiding nemen over je innerlijke wereld en leren hoe je jezelf van je oude, beperkende beweegpatronen kunt bevrijden? Laten we kennismaken!

Laat je gegevens achter in het formulier en wij zullen contact met je opnamen voor het maken van een afspraak.