Every damn moment you have a choice!

Vaak hebben we een wake-up call nodig om in te zien, dat het leven ook anders kan. Een wake-up call die ons wakker schut en ons eigenlijk wilt vertellen: “Hallo, hier ben je! Je hebt een keuze, jouw leven kan ook anders. We worden ernstig ziek, we krijgen een burn-out, we verliezen onze baan of er gebeurt iets anders waardoor we van ons onbewuste leven naar een bewust leven gaan.

En dat is nou letterlijk wat er gebeurt wanneer ik tegen je zeg: ieder moment van de dag heb je een keuze. Je hebt ieder moment de keuze om meer te leven vanuit dankbaarheid, liefde en rust. We zien het alleen vaak niet, want we rennen maar door van de ene afspraak naar de andere. Van huis, naar het kinderdagverblijf, van daar naar werk, van werk naar het kinderdagverblijf en van daar weer naar huis en zo blijven we maar doorgaan. Zonder eens op die REM te trappen en even ECHT stil te staan. Want we gaan wel een uurtje naar yoga om even te ontstressen om vervolgens de deur weer uit te rennen. Maar ook yoga begint pas in het “echte” leven: wanneer jij momentjes neemt om bewust te kiezen.

Bewust kiezen: is dit wat je wilt in je leven? Ik wil je hier de komende weken graag bij helpen. Daarom maak vanaf volgende week iedere week een yoga video voor jou, voor thuis om in ieder geval je dag in rust te beginnen. De eerste video’s die nemen 10 tot 15 minuutjes van je tijd in beslag.

Ik zou je willen vragen om je dag eens te beginnen met deze video’s. Ook ons team start iedere dag met tenminste tien minuutjes voor ons zelf. En ik hoor van iedereen alleen maar positieve berichten, ik zal aan het team vragen om hun ervaringen hieronder in een comment met jullie te delen. Ook ben ik heel benieuwd naar jouw ervaringen.

Begin je dag morgen eens zoals je hem altijd start. En observeer eens hoe de rest van de ochtend gaat?  Laat je het me weten in een berichtje? 

Liefs,

Willemijn