Wordt een gecertificeerde MOTIVATION COACH. Tijdens de opleiding leren wij je te coachen om de passie & talenten van je deelnemers te ontdekken. Zodat een deelnemer in zijn of haar kracht komt te staan en je samen kunt ontdekken waar iemand voor staat, waar iemand goed in is, en hoe je dit dagelijks kunt doen. Geen woorden, maar daden.

Wij zijn ervan overtuigd dat bij een gezonde mindset ook een gezonde lifestyle hoort. Daarom leer je ook hoe het menselijk lichaam werkt en hoe je passend bewegings- en voedingsadvies kunt geven, die werken voor jouw deelnemer.

4997

MOTIVATION COACH

Wanneer je MOTIVATIONAL COACH bent, leer je hoe je je deelnemers kunt helpen en stimuleren bij het omzetten van hun mindset en hoe ze een healthy leefstijl in hun dagelijks leven kunnen integreren. Met healthy bedoelen we dat je doet wat je leuk vindt, waar je goed in bent, een leven in balans, met voldoende kennis over beweging en voeding om dit zelf toe te kunnen passen en anderen te kunnen leren.

Als MOTIVATIONAL coach ben je in het bezit van alle belangrijke tools om deelnemers verder te helpen bij een echt fitte leefstijl. Zowel in je mind, als in je body. Je mag assisteren bij het geven van een bewegingsles. Je mag alleen niet officieel lesgeven zonder begeleiding van een gecertificeerde instructeur

Get Started Now