Ervaar je zelf hoe fijn het is om te bewegen en lekker in je vel te zitten door de gezondere keuzes die je maakt? En kun je niet wachten om anderen hier ook bij te helpen? Dat kan! Als FITCOACH wordt je gecertificeerd opgeleid als motivational coach & personal trainer in een; met de focus op de mindset van je deelnemer.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je mindset de basis is van elke verandering. Het biedt je alle tools om je eigen persoonlijke FIT programma op te zetten en je deelnemers te helpen naar een stevig fundament.

7997

FITCOACH

Als FITCOACH bij WILL Be Strong wordt je opgeleid tot gecertificeerd coach met de focus op de mindset van je deelnemer. Bij Will Be Strong leer je sport in te zetten als middel om samen met iemand een sterke basis te creëren. Er wordt steeds meer van ons verwacht, steeds meer mensen vallen uit met een burnout en er is onvoldoende aandacht voor rust, groei en ontwikkeling. Veel mensen raken overwerkt, gestresst en halen de beweegnorm niet. Wij willen daar verandering in brengen. Tijdens de training die jij in de toekomst gaat geven kan iemand echt even zichzelf zijn en wordt er gekeken naar de persoon als individu! Met onze FIT opleiding leer je  beweging in te zetten als middel om iemand weer in zijn kracht te laten staan. Door middel van sport en jouw coaching wordt de innerlijke basis opnieuw verstevigd en gaan de gezonde gewoonten vanzelf. WILL Be Strong leert je je eigen programma op maat te ontwikkelen en je bouwt gelijk aan je toekomstige klanten kring. Ook wanneer je nog geen sportervaring hebt kun je de opleiding volgen!