TEVREDEN? LAAT HET ONS WETEN! 

Complimentenregelement

WILL Be Strong doet er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ben je tevreden? Laat het ons weten! Wij blijven graag doen wat jou een goed gevoel geeft! Stuur ons een email met daarin omschreven wat je zo fijn vond en waarom. Wij zullen deze in vertrouwen behandelen en dit compliment met ons team vieren.  WILL Be Strong hanteert daarbij de volgende procedure: 

Het complimenten management van WILL Be Strong volgt onderstaande stappen.

Registratie
Willemijn Nunnikhoven is het aanspreekpunt voor de complimenten. Complimenten kunnen per mail worden doorgegeven: info@willbestrong.com. Zo is er toezicht of het compliment correct is afgehandeld.

Terugkoppelen
WILL Be Strong zal altijd een schriftelijk reactie geven op het ontvangen compliment die per mail is binnengekomen. Mogen we jouw compliment gebruiken als content? Geef dit aan in je email. Terugkoppelen naar de cursist is belangrijk om een tevreden student te behouden en terugkoppeling binnen de organisatie is belangrijk om dezelfde kwaliteit te behouden.  

Analyseren
Er zal een analyse worden gemaakt van het soort complimenten. Aan de hand van de registratie kunnen bepaalde patronen worden gesignaleerd, waardoor gerichte aanpassingen kunnen worden gedaan.

Afhandeling
WILL Be Strong handelt, indien mogelijk, de melding direct af.