Coaching voor coaches

Naast het opleiden van coaches, biedt WILL Be Strong ook coaching aan voor coaches. Dit kan een-op-een of in groepsvorm. Bekijk hier de mogelijkheden en plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek om te kijken welke vorm van coaching het beste aansluit op jouw doelen.

Bouwen aan een stevig fundament voor jouw coaching

Misschien ben je onlangs begonnen als coach, of wil je heel graag deze stap maken, maar weet je nog niet zo heel goed hoe; welke mensen je zou willen coachen (wie je doelgroep is). Of misschien weet je dat diep vanbinnen wel, maar durf je er niet zo goed écht voor te gaan. Want wat zouden anderen ervan denken? Hebben mensen wel interesse in mij als coach? Er zijn toch zoveel anderen die het beter kunnen dan mij? Is het wel mogelijk wat ik wil bereiken als coach? Je hoofd zit vol zorgen over alle mogelijke keuzes, maar één ding weet je wel zeker: je wilt mensen helpen!

Omdat wij net zo’n passie hebben voor het helpen van mensen, willen wij jou graag helpen met het bouwen van een stevig fundament, zodat jij vervolgens vol overgave en met een duidelijke richting kan gaan coachen. We gaan aan de slag met jouw denkwijze en werken samen naar een blijvende gedragsverandering. Lekker in je vel betekent natuurlijk niet alleen maar lekker in je mind zitten, maar ook letterlijk lekker in je vel en daarom gaan we zoeken naar de manier van coaching die bij je past en hoe dit zich op de juiste manier uit in je dagelijks leven.

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

N

Wie ben jij, waar sta jij voor en wat drijft jou?

N

Je leert weer open te staan voor wat er in jezelf leeft.

N

Je creëert ruimte om bewust te worden van jezelf en om er te mogen ‘zijn’.

N

Dit is een blijvende verandering in je dagelijkse leven en je werk als coach.

N

Je leert opnieuw naar je lichaam luisteren.

N

Wat gaat al goed, wat kan er beter en wat is daar voor nodig?

N

Waar liggen je prioriteiten en waarom?

N

Je leert loslaten wat geen energie meer geeft.

N

Je werkt naar concrete stappen toe.

N

Je leert te durven ‘staan’.

N

Je gaat daadwerkelijk actie ondernemen.

N

Dit alles zal de basis vormen voor jou als (toekomstige) coach.

Groepscoaching

Online groepscoaching

Tijdens de online groepscoaching ga je in 10 weken bouwen aan een stevig fundament voor jouw coaching. Elke week zal er een online sessie plaatsvinden van 2 uur met je coach en de andere deelnemers. De groep zal bestaan uit maximaal 5 deelnemers.

€997

of 3x €349 p/m

Meer informatie
  • 2 uur per week coaching in een groep (10 weken)
  • Er starten regelmatig nieuwe groepen, neem contact met ons op voor de aankomende startdata!
  • Virtual live sessions met jouw eigen coach
  • Maximaal 5 deelnemers
  • 24/7 mogelijkheid tot stellen van vragen

Onze prijzen zijn inclusief BTW.

Offline groepscoaching

Tijdens de groepscoaching ga je in 10 weken bouwen aan een stevig fundament voor jouw coaching. Elke week zal je samenkomen voor een sessie van 4 uur met je coach en de andere deelnemers. De groep zal bestaan uit maximaal 12 deelnemers.

€997

of 3x €349 p/m

Meer informatie
  • 4 uur per week coaching in een groep (10 weken)
  • Er starten regelmatig nieuwe groepen, neem contact met ons op voor de aankomende startdata!
  • 8 à 12 deelnemers per groep
  • 24/7 mogelijkheid tot stellen van vragen

Onze prijzen zijn inclusief BTW.

1-op-1 coaching (online of offline)

Tijdens de 1-op-1 coaching ga je samen met je coach bouwen aan een stevig fundament voor jouw coaching. De coach heeft de volledige aandacht voor jou en afhankelijk van wat er nodig is, kan er bepaald worden hoe/waar (online of offline) en wanneer de sessie plaats zal vinden en voor hoe lang de coaching nodig zal zijn. Wij adviseren minstens 10 coaching sessies, om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Al onze coaches zijn opgeleid binnen WILL Be Strong. Je kan vrijblijvend een oriëntatiegesprek aanvragen om te kijken of een coach bij jou past.

Practitioner

Een allround coach met 1 jaar praktijkervaring.

€89 p/u

inclusief BTW

Senior Practitioner

Een ervaren, allround coach met een specifieke expertise.

€109 p/u

inclusief BTW

Master Practitioner

Een allround, expert coach met meerdere expertises. Een coach die ook ervaring heeft met het geven van onze opleidingen.

€145 p/u

inclusief BTW

Wil je coaching, maar zie je niet de mogelijkheid om het zelf te betalen? We staan open om met je mee te denken. Neem gerust contact met ons op.

Wil je écht stappen zetten, een leven opbouwen waarbij je je iedere dag volledig ‘jij’ voelt, ook binnen jouw werk als coach? Plan een kennismakingsgesprek.