COACHING

Naast het opleiden van Coaches, biedt WILL be Strong ook een-op-een coaching. Bekijk hier de mogelijkheden en plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek om te kijken welk programma het beste bij jou past. 

UNSTRESS

Heb jij altijd haast, een te strakke planning, staan je weken volgepland, ren je de benen onder je lijf vandaan, ben je moe en voel je je uitgeput? Dan is het tijd om te kiezen voor jezelf met ons UNSTRESS programma. 

Geen tijd? Dan is nu juist het moment om tijd voor jezelf te gaan maken! Wees geen toeschouwer van je eigen leven. Wist je dat wanneer jouw lijf continu in een staat van stress verkeerd, je een vergrote kans op hebt op een burn-out of ernstige lichamelijke klachten? Uit ervaring weten wij precies hoe jij je voelt, en daarom willen wij jou helpen. Wij vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en leert hoe je je in je dagelijkse leven ontspannen kunt leven.

MOTIVATION

Je doet iedere dag hetzelfde, je zit al maanden in een sleur, je vraagt je regelmatig af of dit het nou is, je hebt geen idee wat je nu eigenlijk echt wilt of leuk vindt? Dan is het tijd om te kiezen voor jezelf met het MOTIVATION programma. 

Wist je dat je niet de enige bent? Zo’n 80% van de westerse wereld doet niet waar hij of zij echt blij van wordt. In het MOTIVATION programma gaan we opzoek naar jouw talent & passie en bouwen we aan jouw nieuwe fundament. Zodat je vervolgens bij de 20% hoort die wel blij is met wat hij of zij doet. Uit ervaring weten wij precies hoe jij je voelt, en daarom willen wij jou helpen en coachen te ontdekken wat je echt wilt, wat jouw drijfveren zijn en wat jij wilt bereiken, zodat je iedere dag kunt doen wat je leuk vindt! 

Blijf niet langer uitstellen; je leeft vandaag. Start nu met het MOTIVATION programma

HEALTHY HABITS

Je zit niet lekker in je vel en bent continu op zoek naar nieuwe oplossingen. Je hebt geen idee wat je nu echt wilt met je leven. Je probeert verschillende diëten, neemt een nieuw sportabonnement, wilt stoppen met roken…maar niets wat je doet is blijvend. Kortom je wilt iets blijvend veranderen in je leven, maar tot nu was geen enkele verandering succesvol. Dan is het tijd om te kiezen voor jezelf met het HEALTHY HABITS programma. 

Als geen ander begrijpen wij hoe jij je voelt! Daarom willen wij jou helpen met het bouwen aan een stevig fundament. We gaan aan de slag met jouw denkwijze en werken samen naar een blijvende gedragsverandering. Lekker in je vel betekent natuurlijk niet alleen maar lekker in je Mind zitten, maar ook letterlijk lekker in je vel en daarom gaan we zoeken naar de beweging en voeding die bij jou past.

Plan nu een kennismakingsgesprek om te kijken of dit wat voor je is. 

KUNNEN WE ALVAST ERGENs MEE HELPEN?

Heb je nog aanvullende vragen, na het bezoek van de website. Laat het ons weten!