FITCOACH

WIL JE JOUW EIGEN BEWEEGPROGRAMMA ONTWIKKELEN?

 

 Wil je jouw eigen beweegprogramma ontwerpen en daarnaast worden opgeleid tot gecertificeerd Mindfull movement coach? Bij Will Be  Strong leer je sport in te zetten als middel om samen met iemand een sterke basis te creëren. Er wordt steeds meer van ons verwacht, steeds meer mensen vallen uit met een burnout en er is onvoldoende aandacht voor rust, groei en ontwikkeling. Veel mensen raken overwerkt, gestresst en halen de beweegnorm niet. Wij willen daar verandering in brengen. Tijdens het beweegprogramma wat jij in de toekomst gaat geven kan iemand echt even zichzelf zijn en wordt er gekeken naar de persoon als individu! Met onze Minfull movement opleiding leer je  beweging in te zetten als middel om iemand weer in zijn kracht te laten staan. Door middel van sport en jouw coaching wordt de innerlijke basis opnieuw verstevigd en gaan de gezonde gewoonten vanzelf. WILL Be Strong leert je je eigen programma op maat te ontwikkelen en je bouwt gelijk aan je toekomstige klanten kring. Ook wanneer je nog geen sportervaring hebt kun je de opleiding volgen!

 

WILL BE STRONG METHODE.

 

WILL Be Strong heeft het unieke fitcoach (MIND, MOVEMENT & FOOD) programma ontwikkeld. Dit is een nieuw en uniek onderwijsprogramma. Door (motivational) coaching, beweging (HIIT, fitness, Yoga & meditatie) en food te combineren zijn wij uniek in onze soort. Zo leren we je skills for life.

 

Wij geloven dat blijvend resultaat volledig afhankelijk is van de kwaliteit van jouw coaching. Onze modules worden per deelnemer op maat gemaakt, op basis van leerdoel, kunde en interesse. De coaching van WILL Be Strong gaat voor zelfontplooiing van top tot teen, op basis van een mindful leven. Wij helpen je tijdens de opleiding coachen om de intrinsieke motivatie van je deelnemers te ontwikkelen & versterken. Zodat je deelnemer in zijn of haar kracht komt te staan. Vanuit die motivatie gaan de nieuwe, gezonde gewoonten als vanzelf een duidelijk plek in het dagelijks leven van jouw deelnemer innemen en zorg je voor een blijvend resultaat.

 

CREATING A HEALTHY LIFESTYLE.

Tijdens de opleiding helpen we je met het ontwikkelen van een eigen (beweeg) programma. Het kiezen van je doelgroep en zetten we de eerste stappen om jouw programma op de markt te brengen. Zo leer je tijdens de opleiding hoe je jezelf in de markt kunt positioneren, op welke sites je moet staan en hoe je een goed portfolio opzet! Hoe presenteer jij jezelf en je programma op een mooie manier? En wil je overal ter wereld kunnen werken? Wij leren je hoe dat kan.

Een ander belangrijk voordeel is dat je bij WILL Be Strong meteen aan het werk gaat, omdat we de theorie rechtstreeks aan de praktijk koppelen. Dus je bouwt meteen een klantenkring op!

.

ERKEND FITCOACH CERTIFICAAT EUROPA ACTIVE.

Je werkt vanuit jouw intrinsieke motivatie om je eigen persoonlijke stijl te ontdekken en te leren hoe je deze het best kunt delen met anderen. Aan het einde van de opleiding ontvang je het erkende branchecertificaat WBS EQF niveau 3 van Europe Active , een van de grootste health- en fitness aanbieders ter wereld. Je wordt ingeschreven bij het Europe Active register. Dit betekent dat je deel gaat uitmaken van ’s werelds grootste health- en fitness aanbieder. Je kunt met dit diploma wereldwijd aan het werk als FITCOACH. Daarnaast is WILL Be Strong een erkend opleidingsinstituut  ingeschreven in het CRKBO register. 

.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

De opleiding is een online opleiding. Ook wanneer je nog geen sportervaring hebt, kun je de opleiding volgen! Je volgt hem via onze online leeromgeving. Alle studiematerialen worden vanuit dit platform verstrekt. Iedere week is er gedurende 10 weken een online bijeenkomst met een docent. Er is een stage van minimaal 2 coachingsuren en 4 sporturen per week vereist, gedurende 10 weken. Er zijn geen specifieke vooropleiding-eisen en er is geen vrijstellingsbeleid.

Aan het einde van de opleiding wordt zowel een schriftelijk als een praktijkexamen afgenomen. Het praktijkexamen bestaat uit het voeren van een coachingsgesprek en het geven van een training op film. Je kunt het examen zelf opnemen op video en het examen wordt beoordeeld door onze examencommissie. Mocht je het examen niet in een keer halen, dan kun je je aanmelden voor een herkansing.

DE VOLGENDE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD:

Intrinsieke motivatie

Jouw unique selling point (USP)

Bewegingspsychologie

Lifestyle management & modifications

Health & Safety

Gesprekstechnieken: Hoe bouw je aan een goede relatie?

Creëer een veilige coachings omgeving door middel van NLP

Opzetten van een fitnessschema

Safe Progressive Exercise planning

Information gathering, screening and informed consent

Het geven van een fitnessles

Ending a Fitness Session, Evaluation, giving/gaining feedback

Group fitness session

Focus

‘Praat tegen jezelf en je kinderen alsof jullie de wijste, liefste, mooiste en meest magische wezens op aarde zijn! Wat je gelooft is wat je zult worden!’ 

Het is mijn missie om samen met jou een stevige basis te creëren voor jezelf en iedereen om je heen: door jezelf te zijn en te weten waar je voor staat.

Wil jij jouw verhaal veranderen in iets positiefs, voor je laten werken en zo anderen helpen in hun kracht te staan? Wil je mij helpen om een stevige basis te creëren voor jong en oud? Dan is onze opleiding tot ‘motivational coach’ echt iets voor jou. Wil je anderen in hun kracht zetten door middel van bewegen, dan is de opleiding tot ‘Mindful movement-coach’ juist iets voor jou. En denk je nu ‘dat lijkt me allemaal heel erg leuk, maar ik wil eerst gewoon eens aan mijn eigen fundering werken?’ Volg dan een van onze persoonlijke coachings programma’s.  

Individueel  1:1 met Practitioner docent ****

Ons unieke 15 weekse intensive opleidingsprogramma. Waarbij je 15 weken 6 uur per week volledig 1/1 de opleiding volgt.  Je volgt het opleidingsprogramma 1/1 met een van onze gecertificeerde docenten. Je maakt de studieopdrachten zelf in de online leeromgeving en bespreekt deze vooraf en achteraf met jouw  docent. Je kunt zelf indelen wanneer je je opdrachten maakt. Let er alleen wel op dat je deze af hebt wanneer de wekelijkse meeting is. Je krijgt  feedback  op je gemaakte opdrachten en wanneer je de module hebt afgerond ontvang je een module certificaat.  24/7 kun je je vragen stellen in onze online leeromgeving. Ook is het mogelijk om deze intensive van te volgen  in 30 uur per week gedurende 3 weken op onze eigen locatie.

€7997

More Details

-6 uur per week 1:1 opleiding (15 weken)

-Virtual live classes met jouw eigen docent

-Live interaction met onze eigen online community

-Toegang tot de online course

-Membership online community

-24/7 mogelijkheid tot stellen van vragen

-Inleveren van je opdrachten & feedback

-Certificaat na behalen iedere module 

-Inclusief 1 Theory Examen

-Inclusief 1 Practical Examen

-A Dashboard to track your progress

-Tussentijdse Quiz

-Assignments

 Onze prijzen zijn inclusief alles! Denk hierbij aan inschrijfgeld, studiemateriaal én BTW. 

 

Individueel online programma met Senior Practitioner ***

Ons unieke 15 weeks opleidingsprogramma. Waarbij je 15 weken 2 uur per week volledige 1:1 begeleiding krijgt. Je volgt het programma 1:1 met een van onze gecertificeerde docenten. Je maakt de studieopdrachten zelf in de online leeromgeving  en bespreekt deze vooraf en achteraf met jouw eigen docent. Je kunt zelf indelen wanneer je de opdrachten maakt. Let er alleen wel op dat je deze af hebt wanneer de wekelijkse meeting is. Je krijgt  feedback  op je gemaakte opdrachten en wanneer je de module hebt afgerond ontvang je het module certificaat.  Ook kun je  24/7 al je vragen stellen in de online leeromgeving. 

€2497

More Details

-2 uur per week 1:1 opleiding (15 weken)

-Virtual live classes met jouw eigen docent

-Live interaction met onze eigen online community

-Toegang tot de online course

-Membership online community

-24/7 mogelijkheid tot stellen van vragen

-Inleveren van je opdrachten & feedback

-Certificaat na behalen iedere module 

-Inclusief 1 Theory Examen

-Inclusief 1 Practical Examen

-A Dashboard to track your progress

-Tussentijdse Quiz

-Assignments

 Onze prijzen zijn inclusief alles! Denk hierbij aan inschrijfgeld, studiemateriaal én BTW. 

 

Online groepsles met Senior Practitioner ***

Ons unieke 15 weekse opleidingsprogramma. Waarbij je 15 weken 2 uur per week in groepen met tenminste 4 medestudenten samen werkt en opgeleid wordt door een van onze gecertificeerde docenten.  Je maakt de studieopdrachten zelf  en je bespreekt deze vooraf en achteraf met jouw groep en jouw docent. Je kunt zelf indelen wanneer je je opdrachten maakt. Let er alleen wel op dat je deze af hebt wanneer de wekelijkse meeting is. Je krijgt  feedback  op je gemaakte opdrachten en wanneer je de module hebt afgerond ontvang je het module certificaat.  Ook kun 24/7 je vragen stellen in de online community. 

€1997

More Details

-2 uur per week opleiding in groep (10 weken)

-Virtual classes met jou eigen docent

-Live interaction met onze eigen online community

-Toegang tot de online course

-Membership online community

-24/7 mogelijkheid tot stellen van vragen

-Inleveren van je opdrachten & feedback

-Certificaat na behalen iedere module 

-Inclusief 1 Theory Examen

-Inclusief 1 Practical Examen

-A Dashboard to track your progress

-Tussentijdse Quiz

-Assignments

Onze prijzen zijn inclusief alles! Denk hierbij aan inschrijfgeld, studiemateriaal én BTW. 

Individueel met virtual Practitioner **

Ons unieke 15 weeks opleidingsprogramma. Waarbij je 15 weken lang feedback krijgt op je zelfstandig gemaakte opdrachten en  24/7 al je vragen kunt stellen in de community. Je kunt zelf indelen wanneer je je opdrachten in de online leeromgeving maakt. Let er alleen wel op dat je deze inlevert volgens de vooraf verstrekte planning. Wanneer je de module hebt afgerond ontvang je het module certificaat.  Volledig je eigen planning bepalen? Dat kan geef het van te voren even aan. 

€1497

More Details

-Virtual classes in online leeromgeving

-Live interaction met onze eigen online community

-Toegang tot de online course

-Membership online community

-24/7 mogelijkheid tot stellen van vragen

-Inleveren van je opdrachten & feedback

-Certificaat na behalen iedere module 

-Inclusief 1 Theory Examen

-Inclusief 1 Practical Examen

-A Dashboard to track your progress

-Tussentijdse Quiz

-Assignments

Onze prijzen zijn inclusief alles! Denk hierbij aan inschrijfgeld, studiemateriaal én BTW.