KIDSCOACH SPORT

HAPPY | KIDS | FIT | FUN

 

DREAM BIG LITTLE ONE!

Als FITCOACH KIDS bij WILL Be Strong wordt je opgeleid tot gecertificeerd FITCOACH KIDS met de focus op het  stimuleren van deze interne motivatie van het kind: op het bouwen van een sterk fundament voor de toekomst. Dit betekent dat het kind zelf weet wat hij of zij wilt, leuk vindt en goed in is, dit gestimuleerd wordt en hoe we dit in praktijk kunnen brengen.  We leren je met diverse communicatietechnieken en coaching methodes hoe je deze motivatie kunt stimuleren en wat er nog meer van belang is bij het bouwen van een stevig fundament. Zodat het kind een stevige basis meekrijgt voor de toekomst.

 Tijdens de training die jij in de toekomst gaat geven kan het kind echt even zichzelf zijn en wordt er gekeken naar het kind als individu! Met onze FIT opleiding leer je  beweging in te zetten als middel om het kind weer in zijn kracht te laten staan. Door middel van sport en jouw coaching wordt de innerlijke basis opnieuw verstevigd en gaan de gezonde gewoonten vanzelf. 

WILL Be Strong is er van overtuigd dat een kind pas echt in zijn of haar kracht staat wanneer hij of zij doet waar hij of zij blij van wordt en goed in is!  Daarbij vinden wij dat de basics over hoe het lichaam werkt, beweging, gezonde voeding en voldoende ontspanning niet mogen ontbreken. Daarom geven we je ook een basispakket mee om ervoor te zorgen dat je het kind verantwoordde keuzes kunt laten maken. Want het voorbeeld dat ben jij! Je leert hoe je beweging en spel in kunt zetten voor de ontwikkeling van de sociaal emotionele vaardigheden.

WAT GAAN WE ALLEMAAL BEHANDELEN:

Hoe werkt ons lichaam?

 

Hoe creëer ik een handomdraai een leuke en speelse beweegles?

 

Hoe combineer ik gezonde voeding en beweging?

 

Hoe creëer ik een fijne groepssfeer?

 

Je ontwikkelt zo een solide basis in lifecoaching, speelse & leuke beweegoefeningen en skills for life als het gaat om een healthy lifestyle. Ook leren we je diverse speelse yoga oefeningen om in je coaching, les of training te integreren.

Je bent na de opleiding in het bezit van alle belangrijke tools om kinderen verder te helpen bij een sterk fundament en een fitte leefstijl. Je werkt vanuit jouw intrinsieke motivatie om je eigen persoonlijke stijl te ontdekken en te leren hoe je deze het best met iedereen kunt delen.

METEEN AAN DE SLAG.

Tijdens de opleiding helpen we je ook met het op de markt brengen van je programma. Zo leer je tijdens de opleiding hoe je jezelf in de markt kunt positioneren, op welke sites je moet staan en hoe je een goed portfolio opzet! Hoe presenteer jij jezelf en je coaching op een mooie manier? En wil je overal ter wereld kunnen werken? Wij leren je hoe dat kan.

Een ander belangrijk voordeel is dat je bij WILL Be Strong meteen aan het werk gaat, omdat we de theorie rechtstreeks aan de praktijk koppelen. Dus je bouwt meteen een klantenkring op!

ERKEND CERTIFICAAT EUROPA ACTIVE & HET CRKBO.

Met de niveau 4 opleiding leer je met leuke, speelse en simpele beweegoefeningen hoe je beweging, voeding en sociale vaardigheden  implementeert in je programma. 

Tijdens de opleiding leer je hoe je een prettige groepsdynamiek en veilige groepen creëert . Kinderen ontwikkelen een interne motivatie om samen te werken, elkaar te helpen en het beste uit zichzelf en hun groepsgenootjes te halen. Zo ontstaat een fijne sfeer in de groep en wordt pesten tegen gegaan. Dat zorgt er voor dat jouw werk niet alleen leuker en inhoudelijker wordt, maar ook meer ontspannen!

 

Aan het einde van de opleiding wordt zowel een schriftelijk, als een praktijkexamen afgenomen. Het praktijkexamen bestaat uit het voeren van een coachingsgesprek en het geven van een training. Je kunt het examen zelf opnemen op video en het examen wordt beoordeeld door onze examencommissie. Mocht je het examen niet in een keer halen, dan kun je je aanmelden voor een herkansing. Met dit certificaat kunt je wereldwijd werken!

Europe active is een van de grootste health- en fitness aanbieders ter wereld. Dit betekent dat je deel gaat uitmaken van werelds grootste health- en fitness netwerk. Je kunt met dit diploma wereldwijd aan het werk als FITCOACH KIDS.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK.

Je volgt de opleiding via ons online platform. Alle studiematerialen worden vanuit dit platform verstrekt. Iedere week is er gedurende 15 weken een online bijeenkomst met een docent. Er is een stage van minimaal 2 coaching uren en 4 sporturen per week vereist gedurende 15 weken. Voor deelname aan deze niveau 4 opleiding is de niveau 3 opleiding een vereiste. Het is ook mogelijk om de niveau 3 & 4 opleiding tegelijk te volgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.  

DE VOLGENDE PUNTEN KOMEN ZEKER AAN BOD:

Coachen vanuit intrinsieke motivatie

 

Hoe werkt het lichaam van een kind?

 

Bewegingspsychologie & beweging

 

Hoe help je iemand met een actieve en gezonde levensstijl?

 

Hoe zorg je voor een veilige, schone en leer-vriendelijke omgeving?

 

Hoe creëer ik sterke leergroepen (proactief tegen pesten)

 

Positieve stimulering

 

Hoe voeg je beweging toe aan je dagelijkse leven?

 

Jouw Unieke selling point (USP)

 

Time management

 

Communicatie technieken, hoe bouw je een goede relatie op?

 

Het bevorderen van een veilig klimaat met NLP

 

Focus is the key to success

 

Weg met gestresste kids. Hoe creëer ik een ontspannen klimaat?

 

Het belang van een goede ademhaling

 

Voedingsleer & advies voor thuis

 

‘Praat tegen jezelf en je kinderen alsof jullie de wijste, liefste, mooiste en meest magische wezens op aarde zijn! Wat je gelooft is wat je zult worden!’ 

Het is mijn missie om samen met jou een stevige basis te creëren voor jezelf en iedereen om je heen: door jezelf te zijn en te weten waar je voor staat.

Wil jij jouw verhaal veranderen in iets positiefs, voor je laten werken en zo anderen helpen in hun kracht te staan? Wil je mij helpen om een stevige basis te creëren voor jong en oud? Dan is onze opleiding tot ‘motivational coach’ echt iets voor jou. Wil je anderen in hun kracht zetten door middel van bewegen, dan is de opleiding tot ‘FIT-coach’ juist iets voor jou. En denk je nu ‘dat lijkt me allemaal heel erg leuk, maar ik wil eerst gewoon eens aan mijn eigen fundering werken?’ Volg dan een van onze persoonlijke coachings programma’s

Individuele 1:1 intensive met master practitioner ****

Ons unieke 15 weekse intensive opleidingsprogramma. Waarbij je 15 weken 6 uur per week volledig 1:1 de opleiding volgt.  Je volgt het opleidingsprogramma 1:1 met een van onze gecertificeerde docenten. Je maakt de studieopdrachten zelf in de online leeromgeving en bespreekt deze vooraf en achteraf met jouw  docent. Je kunt zelf indelen wanneer je je opdrachten maakt. Let er alleen wel op dat je deze af hebt wanneer de wekelijkse meeting is. Je krijgt  feedback  op je gemaakte opdrachten en wanneer je de module hebt afgerond ontvang je een module certificaat.  24/7 kun je je vragen stellen in onze online leeromgeving. Ook is het mogelijk om deze intensive van te volgen  in 30 uur per week gedurende 3 weken op onze eigen locatie.

€4997

More Details

Hier nog meer informatie uitleg hoe de cursus dan gevolgd wordt. 

Onze prijzen zijn inclusief alles! Denk hierbij aan inschrijfgeld, studiemateriaal én BTW. De opleiding wordt gegeven via een wekelijkse interactieve les met docent, je kunt 24/7 vragen stellen in ons forum en voorafgaand aan de opleiding krijg je een buddy toegewezen.

Individuele 1:1 opleiding met senior practioner ***

Ons unieke 15 weeks opleidingsprogramma. Waarbij je 15 weken 2 uur per week volledige 1:1 begeleiding krijgt. Je volgt het programma 1:1 met een van onze gecertificeerde docenten. Je maakt de studieopdrachten zelf in de online leeromgeving  en bespreekt deze vooraf en achteraf met jouw eigen docent. Je kunt zelf indelen wanneer je de opdrachten maakt. Let er alleen wel op dat je deze af hebt wanneer de wekelijkse meeting is. Je krijgt  feedback  op je gemaakte opdrachten en wanneer je de module hebt afgerond ontvang je het module certificaat.  Ook kun je  24/7 al je vragen stellen in de online leeromgeving. 

€2497

More Details

6 uur per week 1:1 opleiding (15 weken)

-Virtual live classes met jou eigen docent

-Live interaction met onze eigen online community

-Toegang tot de online course

-Membership online community

-24/7 mogelijkheid tot stellen van vragen

-Inleveren van je opdrachten & feedback

-Certificaat na behalen iedere module 

-Inclusief 1 Theory Examen

-Inclusief 1 Practical Examen

-A Dashboard to track your progress

-Tussentijdse Quiz

-Assignments

Onze prijzen zijn inclusief alles! Denk hierbij aan inschrijfgeld, studiemateriaal én BTW. 

Online groepsopleiding  met senior Practitioner ***

Ons unieke 15 weekse opleidingsprogramma. Waarbij je 15 weken 2 uur per week in groepen met 4 personen samen werkt en opgeleid wordt door een van onze gecertificeerde docenten.  Je maakt de studieopdrachten zelf  en je bespreekt deze vooraf en achteraf met jouw groep en jouw docent. Je kunt zelf indelen wanneer je je opdrachten maakt. Let er alleen wel op dat je deze af hebt wanneer de wekelijkse meeting is. Je krijgt  feedback  op je gemaakte opdrachten en wanneer je de module hebt afgerond ontvang je het module certificaat.  Ook kun 24/7 je vragen stellen in de online community. 

€1997

More Details

-2 uur per week opleiding in groep (15 weken)

-Virtual classes met jou eigen docent

-Live interaction met onze eigen online community

-Toegang tot de online course

-Membership online community

-24/7 mogelijkheid tot stellen van vragen

-Inleveren van je opdrachten & feedback

-Certificaat na behalen iedere module 

-Inclusief 1 Theory Examen

-Inclusief 1 Practical Examen

-A Dashboard to track your progress

-Tussentijdse Quiz

-Assignments

Onze prijzen zijn inclusief alles! Denk hierbij aan inschrijfgeld, studiemateriaal én BTW. 

Online Individueel met virtual docent **

Ons unieke 15 weeks opleidingsprogramma. Waarbij je 15 weken lang feedback krijgt op je zelfstandig gemaakte opdrachten en  24/7 al je vragen kunt stellen in de community. Je kunt zelf indelen wanneer je je opdrachten in de online leeromgeving maakt. Let er alleen wel op dat je deze inlevert volgens de vooraf verstrekte planning. Wanneer je de module hebt afgerond ontvang je het module certificaat.  Volledig je eigen planning bepalen? Dat kan geef het van te voren even aan. 

€1497

More Details

-Virtual classes in online leeromgeving

-Live interaction met onze eigen online community

-Toegang tot de online course

-Membership online community

-24/7 mogelijkheid tot stellen van vragen

-Inleveren van je opdrachten & feedback

-Certificaat na behalen iedere module 

-Inclusief 1 Theory Examen

-Inclusief 1 Practical Examen

-A Dashboard to track your progress

-Tussentijdse Quiz

-Assignments

Onze prijzen zijn inclusief alles! Denk hierbij aan inschrijfgeld, studiemateriaal én BTW.