BECOME A COACH

MOTIVATION COACH

Wordt een gecertificeerde MOTIVATIONCOACH. Tijdens de opleiding leren wij je te coachen om de passie & talenten van je deelnemers te ontdekken. Zodat een deelnemer in zijn of haar kracht komt te staan en je samen kunt ontdekken waar iemand voor staat, waar iemand goed in is, en hoe je dit dagelijks kunt doen. Geen woorden, maar daden.

Wij zijn ervan overtuigd dat bij een gezonde mindset ook een gezonde lifestyle hoort. Daarom leer je ook hoe het menselijk lichaam werkt en hoe je passend bewegings- en voedingsadvies kunt geven, die werken voor jouw deelnemer.

FITCOACH

Ervaar je zelf hoe fijn het is om te bewegen en lekker in je vel te zitten door de gezondere keuzes die je maakt? En kun je niet wachten om anderen hier ook bij te helpen? Dat kan! Als FITCOACH wordt je gecertificeerd opgeleid als motivational coach & personal trainer in een; met de focus op de mindset van je deelnemer.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je mindset de basis is van elke verandering. Het biedt je alle tools om je eigen persoonlijke FIT programma op te zetten en je deelnemers te helpen naar een stevig fundament.

KIDSCOACH MOTIVATION

Wil je specifiek met kids en jongeren aan het werk? Leer tijdens de opleiding FITKIDS COACH hoe je door jouw unieke manier van coachen, een sterke innerlijke basis mee kunt geven. Hoe je een krachtige, speelse en leuke coaching neerzet en deze het beste bij ieder kind aan kunt laten aansluiten. Tijdens de opleiding leren we je te coachen om de passie & talenten van je deelnemers te ontdekken. Ook leren we hoe je een gezonde leefstijl kunt meegeven, door bewegings- en voedingsadvies te implementeren in jouw coaching, les of training in een paar simpele stappen.

KIDSCOACH SPORT

Wil jij als sportcoach specifiek met kids en jongeren aan het werk? Leer tijdens de opleiding KIDSCOACH hoe je door jouw unieke manier van trainen, een sterke innerlijke basis mee kunt geven. Ook krijg je inzicht hoe jouw training het beste bij ieder kind aan kunt laten sluiten. Je bent na de opleiding in het bezit van een gecertificeerd diploma en alle belangrijke tools om de kids en jongeren verder te helpen bij een fitte leefstijl.

KUNNEN WE ALVAST ERGENS MEE HELPEN?!

Heb je nog aanvullende vragen, na het bezoek van de website. Laat het ons weten!