Teamwork

WILL Be Strong gelooft erin dat je samen, sterk staat. Samen een familie zijn, waarbij je jezelf kunt zijn en waarbij je het beste in elkaar naar boven haalt. Alles vanuit de liefde voor een ander. Daarom werkt WILL be Strong samen met getalenteerde mensen die ieder gespecialiseerd en gepassioneerd zijn binnen hun eigen vakgebied.

Willemijn van Nunnikhoven

Willemijn van Nunnikhoven

Toegepast psycholoog & gedragsexpert

Van kleins af aan ben ik een spring in het veld en bruis ik van de energie. Altijd vrolijk en enthousiast. Dat is ook wat ik anderen wil meegeven als ik in hun aanwezigheid ben. Je ziet zelf niet altijd de mogelijkheid om de dingen te doen die je het liefste zou willen doen. Met mijn achtergrond als toegepast psycholoog en sportcoach wil ik je daar graag bij helpen.

Ik word blij van iedere dag doen waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. Samenwerken met vrienden en hopelijk snel met nog heel veel meer “vrienden en vriendinnen”. Ik ben dankbaar voor mijn mannetjes: mijn zoontje Jax en mijn man Ray. Verder geniet ik van koffie drinken met mijn vriendinnen, het gezelschap van mijn hondje Woezel, het strand, veel reizen (het liefst i.c.m. WBS), een stukje fietsen, op zondag samen ontbijten met croissantjes en van alle kleine dingen in het leven.

Sanne

Sanne

Coach

Persoonlijke ontwikkeling heeft bij mij een belangrijke plaats in mijn leven. Doordat ik zelf heb mogen ervaren wat er gebeurd als je bewust met je mindset aan de slag gaat, weet ik als geen ander hoeveel impact dat op je leven heeft. De afgelopen jaren ben ik gegroeid van onzeker, grijs muisje, tot iemand die heel goed weet wat ze wil en daar ook voor durft te gaan. Hierdoor is mijn passie voor coaching ontstaan.

Tijdens het volgen van de Fundamental Coach opleiding bij WILL Be Strong kwam ik met Willemijn tot de conclusie dat we dezelfde visie en missie delen; anderen helpen bouwen aan een sterk fundament vanuit ieders eigen intrinsieke motivatie. Door onderdeel van dit ontzettend leuke team uit te maken draag ik hier graag mijn steentje aan bij.

Naast mijn werk als coach word ik ontzettend blij van goede gesprekken en gezellige dingen doen met mijn lieve vriendje, vrienden en familie. Ook kan ik intens genieten van een goed glas wijn, een heerlijke cappuccino en de zon. Het liefst combineer ik al deze dingen dan ook zoveel mogelijk met elkaar ;-).

Mireille

Mireille

Coach

Ik ben Mireille, 40’er, getrouwd en mama van 2 tieners. Tijdens mijn ziekteperiode (diagnose brughoektumor/2015) heb ik mijn eerste mindshift doorgemaakt. Ik ging bewuster leven, gezonder eten en sporten. Mede door diverse soorten hulp, een zware operatie (2017) en herstelperiode daarna, werd ik mij ervan bewust dat het tijd werd voor verandering. Naast mijn baan begon ik aan de opleiding tot gewichtsconsulent. Dit was mijn eerste logische stap om te nemen en er achter te komen waar mijn interesse ligt. Ik vind het namelijk erg fijn om andere mensen te kunnen helpen gezonder te leven.

Per toeval kwam ik in contact met Willemijn van WILL Be Strong. De opleiding tot FITcoach sprak mij heel erg aan! Vooral het gedeelte mindset is juist de key om een stevige fundering voor jezelf te creëren van waaruit je verder kunt gaan bouwen. Ik wist zelf niet goed waar te beginnen om veranderingen in mijn leven aan te brengen, maar door de opleiding bij WBS kwam ik er gaandeweg achter wat IK nu belangrijk vind en welke stappen IK hiervoor moet gaan zetten. Dit is zo’n mooie ontdekkingsreis J Het belangrijkste uitgangspunt is om bewust te leven en dit onderdeel te maken van je dagelijks leven. Ik wil daarom graag deze ervaringen met anderen delen.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om veel aandacht aan mijn gezin te besteden. Lekker te gaan sporten met vriendinnen of gezellig een dagje op stap te gaan. Daarnaast vind ik het erg leuk om gezonde en lekkere dingen te bakken, de natuur in te gaan en lekker te slapen. Wie wil dat nu niet?

Simone

Simone

Expert in het jonge kind, zwangerschapsdocent, sport professional & coach

Als 33-jarige moeder van 4 kinderen kom ik regelmatig wat uitdagingen tegen. Hier loop ik niet van weg, ik probeer ze te analyseren en goed aan te pakken daar leer ik vervolgens weer van. Zo staat niet iedereen in het leven. Je voelt je niet lekker in je vel of je voelt je het niet waard, je hebt geen tijd of weet gewoon niet hoe je ruimte en tijd moet vinden voor jezelf en alles daaromheen. Mijn ervaringen en kennis wil ik graag gebruiken om andere te helpen weer terug naar hun basis te gaan. Om vervolgens verder te kunnen gaan vanuit jezelf met bewuste keuzes en een leven waar je je lekker in voelt.

Zelf kan ik verwonderd zijn en genieten van kleine dingen. Even heerlijk een wandeling in de natuur, creatief bezig zijn of een gezellige babbel met vrienden. Sporten is echt me time het maakt echt mijn hoofd leeg. De bergen hebben echt grote aantrekkingskracht voor mij of het nu is om in te wandelen of te skiën. Familie is voor mij heel belangrijk en maak hier graag tijd voor vrij. Mijn gezin staat echt op de eerste plaats, wil ze het beste bieden en probeer ze ook echt te begrijpen en te helpen.

Erica

Erica

Coach

Al zolang ik mij kan herinneren observeer ik alle mensen om mij heen. Door mijn levenservaringen legde ik al snel de focus op anderen, waardoor ik ingesneeuwd raakte en niet goed wist wat ik wilde of waar ik goed in was. Door de opleiding tot Fundamental Coach kwam het besef dat ik altijd al compleet geweest ben!

Dit mooie inzicht zorgde voor een hoopgevende reis in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik leerde dat ik mag zijn, wat mogelijk maakte dat ik iemand weer volledig durf te vertrouwen en waardoor ik veel toegankelijker ben geworden voor anderen.

Het maakt mij blij als ik twee mensen aan elkaar kan koppelen die vervolgens heel veel aan elkaar hebben. Ik hou ervan om iemand die vast zit weer een sprankeltje hoop te geven. Ik maak me hard voor gelijkheid en zie de enorme kracht van samenwerken.

Denise

Denise

Marketing manager

Als iemand die graag creatief bezig is én mensen met dezelfde visie als ik graag verder helpt met hun organisatie, houd ik mij binnen WILL Be Strong bezig met de marketing. Dit houdt simpelweg eigenlijk in dat ik ons leuke team help richting te geven aan de wirwar en uitdagingen die marketing met zich meebrengt. En mijn belangrijkste boodschap daarbij is: blijf bij jezelf; doe het op een zo puur mogelijke manier: dus niet schreeuwerig, geen mooie verhaaltjes, maar gewoon zoals het is.

Omdat ik zo verstrengeld ben met WILL Be Strong volg ik nu ook de Fundamental Coach opleiding. Mezelf kunnen zijn is mijn #1 prioriteit. Maar dat betekent dat ik vaker voor mezelf moet kiezen: doen waar ik gelukkig van wordt. Stapje voor spannend stapje ben ik mij dus persoonlijk aan het ontwikkelen en mijn dromen waar aan het maken. Van dat vooruitzicht word ik enorm blij. Ik hoop later ook anderen hierbij te kunnen helpen, want hoe mooi zou het zijn als iedereen zichzelf kan zijn en kan doen waar hij gelukkig van wordt?

Daarnaast vind ik het heerlijk om te wandelen in de natuur, yoga te doen, te motorrijden en te klimmen/boulderen. Het liefst samen met mijn vriend, familie of vrienden.

Joyce 't Hart

Joyce 't Hart

Design & Creative

Ik ben lief, rustig, gedreven, creatief en sportief. Voor een luisterend oor voor iedereen heb ik altijd tijd. Mijn grootste kracht is de rust die ik in me heb, het zonder oordeel luisteren naar mensen. Daarnaast werk ik heel secuur. Ik werk voor WBS omdat ik geloof in de visie van WILL Be Strong en ik lever graag mijn bijdrage om WILL Be Strong tot een groot succes te maken.

Dingen waar ik blij van word zijn: gezelligheid, koffie in de zon, chocolade, paardrijden, leuke dingen doen met mijn lieve vrienden en familie, karten en het maken van mooie dingen waaronder sieraden, schilderijen. Ben je benieuwd wat ik schilder? info@enjoybilthoven.nl

Ik ben erg dankbaar voor mijn goede leven, ik heb super veel lieve mensen om me heen en een super toffe vriendin waar ik alles mee kan delen. Ik heb zin in de toekomst met nog meer flow!

Stephanie

Stephanie

Content & Video

Ray

Ray

Tech & Support

Dick van Dormael

Dick van Dormael

Gastblogger

Mijn naam is Dick, woonachtig in Amersfoort. Alweer 42 lentes jong. Vind het leuk om te schrijven. Tijdje geleden mijn autobiografie geschreven. Nu schrijf ik blogs die op mijn website verschijnen (www.ikloopalopgoudenstraten.nl), en doe dat nu ook voor Will Be Strong. Een leuke uitdaging! Schrijven doe ik via spraakherkenningssoftware. Doe de online coachingopleiding op mijn tempo, voor blog-inspiratie en ontwikkeling. Leuk om handvatten te krijgen om uit te stappen in nieuwe uitdagingen!

Ben positief ingesteld: zie graag de zon in dingen! Hou van vrolijkheid en het Bourgondische leven. Ik heb een vriendelijk karakter en biedt mensen graag een luisterend oor. Vind het leuk om mensen  een beetje te coachen.

Door een spierziekte zit ik in een rolstoel en maak ik gebruik van ademhalingssondersteuning. Woon zelfstandig in een huurwoning, verbonden aan een zorgproject. Geniet van leuke activiteiten, vrienden, echte gesprekken, mijn sfeervolle huis en een wijntje.

Lara Sosanwo

Lara Sosanwo

Gastblogger

Marketing is mijn vak, maar een gezonde leefstijl en persoonlijke ontwikkeling zijn mijn passies. Een jaar geleden heb ik mijn job als marketing manager opgezegd om als freelancer verder te gaan en te kunnen reizen. Dankbaar ben ik voor de stap die ik gezet heb om mijn leven te leiden zoals ik dat zelf wil, waarbij gezondheid en geluk centraal staan in mijn leven. Dit probeer ik ook met zoveel mogelijk andere te delen als yoga instructor en met mijn blog Her Backpack Bliss

Waar ik blij van word? Reizen staat met stip op 1. Waarschijnlijk ben ik op dit moment ergens in Azië te vinden. Maar ook word ik blij van van yoga, fitness en plantaardig eten. Als freelancer werk ik exclusief samen met positieve merken die mijn waarden delen, zoals WILL Be Strong dus! Volg @herbackpackbliss voor een blik op mijn dagelijks leven als locatie onafhankelijke marketer.