Who, what & why

Creating a strong fundament for you and our next generation

WILL Be Strong is hét online platform voor een bewuste en gezonde levensstijl. Wij doen dit door jou met woorden te inspireren, onze WBS community en door met en van elkaar te leren tijdens coaching en onze opleidingen die je verder helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wanneer je aandacht besteedt aan jouw kern dan kun je alles erom heen veranderen.

WILL Be Strong gelooft in de kracht van een sterke basis, een stevig fundament. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je eerst voor jezelf een sterk fundament moet creëren alvorens die door te kunnen geven aan anderen. Met onze opleidingen én coaching bouwen we eerst aan een stevig fundament. Samen gaan we op zoek naar jouw intrinsieke motivatie (werken vanuit jouw talent & passie), zodat jij kunt gaan doen wat je het liefste doet, lekker in je vel zit en je leven in balans is. We helpen je om bewuste keuzes te maken en in actie te komen. Hoeveel hulp je daarbij wilt hebben, kies jij. We zetten ‘in a mindful way’ in, want wij gaan voor blijvende gedragsverandering, in plaats van een quick fix of louter uiterlijk resultaat. Healthy habits creëren we door het samenbrengen van mindset, beweging en voeding. WILL Be strong is er voor iedereen die vanuit een eigen stevige basis het beste voor zichzelf en zijn omgeving wil.

“Je kunt het vergelijken met een huis. Je bouwt een geraamte waarop de rest zich zal ontwikkelen. Als de oorspronkelijke fundering niet stevig genoeg is kan dit problemen opleveren naarmate je verder bouwt.”