WHO, WHAT & WHY

Creating a strong fundament for you and our next generation

WILL Be Strong is hét online platform voor een bewuste en gezonde levensstijl. Wij doen dit door jou met woorden te inspireren, onze WBS community en door met en van elkaar te leren tijdens coaching en onze opleidingen die je verder helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wanneer je aandacht besteedt aan jouw kern dan kun je alles erom heen veranderen

WILL Be Strong gelooft in de kracht van een sterke basis, een stevig fundament. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je eerst voor jezelf een sterk fundament moet creëren alvorens die door te kunnen geven aan anderen. Met onze opleidingen én coaching bouwen we eerst aan een stevig fundament. Samen gaan we op zoek naar jouw intrinsieke motivatie (werken vanuit jouw talent & passie), zodat jij kunt gaan doen wat je het liefste doet, lekker in je vel zit en je leven in balans is. We helpen je om bewuste keuzes te maken en in actie te komen. Hoeveel hulp je daarbij wilt hebben, kies jij. We zetten ‘in a mindful way’ in, want wij gaan voor blijvende gedragsverandering, in plaats van een quick fix of louter uiterlijk resultaat. Healthy habits creëren we door het samenbrengen van mindset, beweging en voeding. WILL Be strong is er voor iedereen die vanuit een eigen stevige basis het beste voor zichzelf en zijn omgeving wil.

Je kunt het vergelijken met een huis. Je bouwt een geraamte waarop de rest zich zal ontwikkelen. Als de oorspronkelijke fundering niet stevig genoeg is kan dit problemen opleveren naarmate je verder bouwt.

Het fundament van WILL Be Strong: Willemijn

Wie is Willemijn? Dit heb ik mij ook lang afgevraagd. Jarenlang heb ik niet geweten wie ik echt was, wat ik echt wilde of waar ik eigenlijk voor sta. Ik heb enorm geworsteld met onzekerheid: voelde mij nooit goed genoeg. Ik had geen idee waar mijn kracht lag. Van huis uit heb ik dit niet meegekregen en ook op school helaas niet geleerd.

Het belang van een goed voorbeeld

Ik zal bij het begin beginnen. Mijn jeugd verliep alles behalve vlekkeloos. Toen ik 2,5 jaar oud was ging mijn vader er vandoor. Helaas bleef hij nog jarenlang mijn moeder vervelen en maakten zij elkaar het leven zuur. Op school werd ik gepest omdat ik door al deze ervaringen erg onzeker geworden was. Dit werd er niet beter op naarmate ik ouder werd, want deze onzekerheid overal invloed op had. Ik leerde te overleven in plaats van te leven. Ik heb nooit geleerd dat ik kon doen wat ik leuk vind of waar ik goed in ben. Sterker nog ik wist helemaal niet wat ik leuk vond en laat staan dat ik  het gevoel had dat ik ergens goed in was. Ik ben me daarom gaan verdiepen in waarom we doen wat we doen en wat ervoor nodig is om van kleins af aan wel een stevige basis te ontwikkelen. Zo is WILL Be Strong ontstaan. Door al deze ervaringen kwam ik er achter dat onze omgeving en hoe we opgroeien velen malen belangrijker is als we denken. Dat ik als ouder het dagelijkse voorbeeld ben voor mijn zoontje en iedereen om mij heen. Uit ervaring weet ik nu dat het leven maar net is wat je er zelf van maakt!  

Opeens werd mijn missie duidelijk

Tijdens het coachen als psycholoog en het geven van sportles zag ik hoe zelfverzekerd en blij zowel kinderen als volwassenen worden wanneer ze hun kracht weer ontdekken en kunnen doen wat ze het liefste doen. Geweldig! Helaas zag ik ook de andere kant: bij onvoldoende professionele begeleiding kan iemand volledig onzeker en ongemotiveerd raken. Dit kan anders, dacht ik. Ik ontwikkelde meerdere gecertificeerde coaching-programma’s waarbij iemand in zijn kracht komt te staan en waarbij het individu centraal staat: naar de persoon die zich achter het lichaam verschuilt.

“Praat tegen jezelf en je kinderen alsof jullie de wijste, liefste, mooiste en meest magische wezens op aarde zijn! Wat je geloofd is wat je zult worden!” 

Ik zag het als mijn missie om te ontdekken hoe ik na al die jaren als nog een stevige basis kon creëren voor mijzelf en voor iedereen om mij heen. En dat is simpelweg door mezelf te zijn. Daarvoor moest ik de uitdaging van de zoektocht aan, om antwoord te vinden op vragen als: wie ben ik? Waar sta ik voor? Een zoektocht die met vallen en opstaan zo’n 33 jaar heeft geduurd. Maar het antwoord vinden was de zoektocht meer dan waard. Ik weet wie ik ben én wat ik het liefst doe: jou voorzien van je dagelijks portie informatie en inspiratie die jou helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Vraag je jezelf wel eens: wat wil ik écht?

Als kind, jongeren en volwassen nemen we alles over wat we van onze omgeving leren zonder onszelf af te vragen wat we zelf willen. Er is maar één manier om hier verandering in te brengen: bewustwording! Alles wat je anders zou willen kan anders, maar dan moet je wel weten wat je wilt. Door je bewust te worden van je huidige gedrag, waarom je doet wat je doet en daarbij te bedenken en voelen wat jij eigenlijk écht zou willen doen kan jij blijvende veranderingen in je leven aanbrengen. Je gedachten en overtuigingen onder de loep nemen is waar wij samen beginnen. Want alvorens je gedrag te veranderen, moet er een shift plaatsvinden in je mindset. Hoe we over problemen en uitdagingen nadenken, zal beïnvloeden hoe we reageren. 

“De zin van het leven is om je geschenk te vinden, het doel is om het weg te geven.” – Aris

Nobody said it was easy

Weten wat je echt wilt en waar je echt voor staat is niet een trend of iets wat je ‘even’ tussendoor doet. Het is geen quick fit, het is een proces van vallen en opstaan. Maar besef je wat je ervoor terugkrijgt: je leven dat jij zo graag wilt hebben! En verdient! Wat jij verdient het, net als ik, om gelukkig te zijn. En weet je wat nou zo fijn is? Dat we dit samen kunnen doen.

Liefs, Willemijn

Laten we leven, in plaats van overleven!

Teamwork

WILL Be Strong gelooft erin dat je samen, sterk staat. Samen een familie zijn, waarbij je jezelf kunt zijn en waarbij je het beste in elkaar naar boven haalt. Alles vanuit de liefde voor een ander. Daarom werkt WILL be Strong samen met getalenteerde mensen die ieder gespecialiseerd en gepassioneerd zijn binnen hun eigen vakgebied.

Willemijn van Nunnikhoven

Willemijn van Nunnikhoven

Toegepast psycholoog & gedragsexpert

Van kleins af aan ben ik een spring in het veld en bruis ik van de energie. Altijd vrolijk en enthousiast. Dat is ook wat ik anderen wil meegeven als ik in hun aanwezigheid ben. Je ziet zelf niet altijd de mogelijkheid om de dingen te doen die je het liefste zou willen doen. Met mijn achtergrond als toegepast psycholoog en sportcoach wil ik je daar graag bij helpen.

Ik word blij van iedere dag doen waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. Samenwerken met vrienden en hopelijk snel met nog heel veel meer “vrienden en vriendinnen”. Ik ben dankbaar voor mijn mannetjes: mijn zoontje Jax en mijn man Ray. Verder geniet ik van koffie drinken met mijn vriendinnen, het gezelschap van mijn hondje Woezel, het strand, veel reizen (het liefst i.c.m. WBS), een stukje fietsen, op zondag samen ontbijten met croissantjes en van alle kleine dingen in het leven.

Sanne

Sanne

Coach

Naast mijn lieve vriendje, mijn vrienden en familie is persoonlijke ontwikkeling voor mij ontzettend belangrijk. Doordat ik zelf heb mogen ervaren wat er gebeurd als je bewust met je mindset aan de slag gaat, weet ik nu als geen ander hoeveel invloed dat op je leven heeft. De afgelopen jaren ben ik gegroeid van onzeker, grijs muisje, tot iemand die weet wat ze wil en daar ook voor durft te gaan. Hierdoor is mijn passie voor coaching ontstaan.

Tijdens het volgen van de fundamental coach opleiding bij Will Be Strong kwam ik met Willemijn tot de conclusie dat we dezelfde visie en missie delen; anderen helpen bouwen aan een sterk fundament vanuit ieders eigen intrinsieke motivatie. Door opleidingen te geven bij Will Be Strong draag ik daar graag mijn steentje aan bij.

Waar ik blij van word? In het zonnetje genieten van diepgaande gesprekken met lieve mensen onder het genot van een lekkere cappuccino of een goed glas wijn.

Lara Sosanwo

Lara Sosanwo

Marketing Manager

Marketing is mijn vak, maar een gezonde leefstijl en persoonlijke ontwikkeling zijn mijn passies. Een jaar geleden heb ik mijn job als marketing manager opgezegd om als freelancer verder te gaan en te kunnen reizen. Dankbaar ben ik voor de stap die ik gezet heb om mijn leven te leiden zoals ik dat zelf wil, waarbij gezondheid en geluk centraal staan in mijn leven. Dit probeer ik ook met zoveel mogelijk andere te delen als yoga instructor en met mijn blog Her Backpack Bliss

Waar ik blij van word? Reizen staat met stip op 1. Waarschijnlijk ben ik op dit moment ergens in Azië te vinden. Maar ook word ik blij van van yoga, fitness en plantaardig eten. Als freelancer werk ik exclusief samen met positieve merken die mijn waarden delen, zoals WILL Be Strong dus! Volg @herbackpackbliss voor een blik op mijn dagelijks leven als locatie onafhankelijke marketer.

Joyce 't Hart

Joyce 't Hart

Design & Creative

Ik ben lief, rustig, gedreven, creatief en sportief. Voor een luisterend oor voor iedereen heb ik altijd tijd. Mijn grootste kracht is de rust die ik in me heb, het zonder oordeel luisteren naar mensen. Daarnaast werk ik heel secuur. Ik werk voor WBS omdat ik geloof in de visie van WILL Be Strong en ik lever graag mijn bijdrage om WILL Be Strong tot een groot succes te maken.

Dingen waar ik blij van word zijn: gezelligheid, koffie in de zon, chocolade, paardrijden, leuke dingen doen met mijn lieve vrienden en familie, karten en het maken van mooie dingen waaronder sieraden, schilderijen. Ben je benieuwd wat ik schilder? info@enjoybilthoven.nl

Ik ben erg dankbaar voor mijn goede leven, ik heb super veel lieve mensen om me heen en een super toffe vriendin waar ik alles mee kan delen. Ik heb zin in de toekomst met nog meer flow!

Charlotte Bakker

Charlotte Bakker

Coach in spe

Als virtual assistant werk ik voor (online) coaches, psychologen en HR services. Dit doe ik naast mijn studie psychologie en de WILL Be Strong FITCOACH opleiding. Mijn werk en studie zijn helemaal locatie-onafhankelijk. En dat is fijn, want ik woon op Bali! Hier woon ik samen met de liefde van mijn leven en onze fluffy kat. Ik heb Willemijn hier ook leren kennen.

Naast genieten van het eiland, plezier hebben in de kleine en grote gelukjes van het leven en lekker kokosnoten drinken ga ik de komende tijd dus flink aan de bak met de opleiding. Het plan is om het daarna in de praktijk te brengen als coach bij Will Be Strong.

Dick van Dormael

Dick van Dormael

Blogger

Mijn naam is Dick, woonachtig in Amersfoort. Alweer 42 lentes jong. Vind het leuk om te schrijven. Tijdje geleden mijn autobiografie geschreven. Nu schrijf ik blogs die op mijn website verschijnen (www.ikloopalopgoudenstraten.nl), en doe dat nu ook voor Will Be Strong. Een leuke uitdaging! Schrijven doe ik via spraakherkenningssoftware. Doe de online coachingopleiding op mijn tempo, voor blog-inspiratie en ontwikkeling. Leuk om handvatten te krijgen om uit te stappen in nieuwe uitdagingen!

Ben positief ingesteld: zie graag de zon in dingen! Hou van vrolijkheid en het Bourgondische leven. Ik heb een vriendelijk karakter en biedt mensen graag een luisterend oor. Vind het leuk om mensen  een beetje te coachen.

Door een spierziekte zit ik in een rolstoel en maak ik gebruik van ademhalingssondersteuning. Woon zelfstandig in een huurwoning, verbonden aan een zorgproject. Geniet van leuke activiteiten, vrienden, echte gesprekken, mijn sfeervolle huis en een wijntje.

Ray

Ray

Tech & Support

Ana Lopez Swinkels

Ana Lopez Swinkels

Communicatie

Ik ben Ana, de Spaanse Brabander die in Amsterdam woont maar Nederland tijdelijk heeft verlaten voor een avontuur aan de andere kant van de wereld. Tijdens dit avontuur volg ik de opleiding tot FIT coach onder begeleiding van Willemijn. Op WILL Be Strong kun je mijn proces op de voet volgen. Een beetje met de billen bloot, maar in de hoop dat je herkenning dan wel stof tot nadenken vindt in mijn verhalen.

Waar ik het meest blij van word? Dat vind ik al een knap lastige vraag waar ik momenteel hard aan werk 😉 Maar tegen een lekkere cappuccino of een goed gesprek zeg ik nooit nee. Ik ben dankbaar voor het avontuur dat ik momenteel mag beleven samen met Bas, mijn partner in crime. Verder zie ik mezelf graag als een sportief persoon. Hardlopen is mijn uitlaatklep. Op Instagram kan je via @anabanana.nl mijn (hardloop)avonturen volgen.

Stephanie

Stephanie

content & Video